Сряда, 31 Яну 2024
        
Дестинации Кораби Новини

Norwegian Cruise Line се завръща в Азия за първи път от три години

  26.10.2023 14:00  
Norwegian Cruise Line се завръща в Азия за първи път от три години

След тригодишна пауза, Norwegian Cruise Line празнува завръщането си в Азия с Norwegian Jewel, отплавайки от Токио, отбелязвайки началото на своя шестмесечен сезон в региона. Норвежкото бижу ще предложи 16 маршрута, в 11 държави и плаващи от девет различни пристанища за заминаване, включително Банкок; Куала Лумпур; Сингапур; Тайпе; Бали; Токио и Йокохама и за първи път в историята на NCL Сеул (Инчеон), Южна Корея. Маршрутите варират с дължина от 10 до дни и включват нощувки в дестинации като Пукет, Тайланд; Осака, Япония; и Бали (Беноа), Индонезия. NCL също ще направи първите си обаждания до Манила, Боракай, Палаван и Саломагуе, Филипините; остров Бинтан, Индонезия и Хуалиен, Тайван.

„Днес е важен момент, когато се връщаме в Азия с пристигането на Norwegian Jewel в Токио“, каза Дейвид Ерера, президент на Norwegian Cruise Line. „Ние се гордеем с това, че предоставяме най-доброто ваканционно изживяване и даваме на нашите гости безкрайни възможности да изследват света… включително Азия! Този регион предлага някои от най-интригуващите история, кухня и култура, които пътниците могат да открият, и ние сме развълнувани да предоставим разнообразна селекция от богати на пристанища пътувания. Този пазар е важен за нас и ние се ангажираме да го обслужваме в дългосрочен план.“

Круизната линия ще разполага с рекордните четири кораба, разположени в региона през сезон 2024-2025. В допълнение към Norwegian Jewel и   Norwegian Spirit, корабите Norwegian Sun и Norwegian Sky също ще плават в района, посещавайки дестинации, включително Япония, Корея, Тайланд, Тайван, Виетнам, Филипините и Малайзия.

Norwegian Sun ще плава в рамките на шестмесечен азиатско-тихоокеански сезон с 13 маршрута между октомври 2024 г. и април 2025 г.

Norwegian Spirit ще предложи серия от 14 плавания в Азия по време на осеммесечен сезон от септември 2024 г. до април 2025 г., тръгвайки от Манила, Сингапур, Тайпе, Токио и Сеул.

Четиримесечният азиатски сезон на Norwegian Sky включва седем круиза, тръгващи от Манила, Филипините; Сингапур; Тайпе, Тайван; Токио; и Порт Луис, Мавриций между декември 2024 г. и март 2025 г.



  Последни новини
  Анкета