Неделя, 04 Фев 2024
        
Дестинации Кораби Морски круизи Оферти

Очарованието на крайбрежните градове с Costa Fascinosa

  30.10.2023 14:00  
Очарованието на крайбрежните градове с Costa Fascinosa
  Google

Costa Fascinosa е голям кораб, който просто чака да бъде изживян. Той е идеалното място за спокойна почивка, пълна със забавления. Разполага с модерни и многостранни произведения на изкуството.

В знак на почит към класиката на театъра и киното, всяка пиеса е вдъхновена от герои, истории и запомнящи се творби, като Аида, Тоска и д-р Живаго. Корабът е мястото, където можете да се насладите на всякакви развлечения, от вечерни шоута до релакс в спа центъра или край басейна. А за децата? Има аквапарк само за тях и приказен замък, където могат да си представят всички най-велики приключения. И има още: мюзикъли, казино, зали за игри и лаундж барове, които да играят водещата роля на вашата почивка, сякаш живеете във филм.

Корабът е от клас “CONCORDIA”

Това е категорията с най-големите и едни от най-модерните круизни кораби на Costa с капацитет от 3800 пасажери. В нея влизат великолепният Costa Fascinosa, Costa Favоlosa - с акценти от вълшебна приказна в интериора, Costa Pacifica - „музикалния кораб“, и Costa Serena, наричан „Дом на Боговете“ и украсен съобразно това. Техните круизни маршрути покриват цялото Средиземноморие, Северна Европа и Южна Америка. Costa Fascinosa е перфектният круизен кораб за изследване на очарованието на крайбрежните градове. Често се предлагат last minute оферти за кратки пътувания на достъпни цени.

Избягайте от досадното ежедневие и се отдайте на заслужена почивка с Costa Fascinosa на круиз Испания, Италия, Франция, Португалия, Гибралтар. Възползвайте се от last minute офертата на Европатур на цени от 798,00 €. Пътуването започва на  08.11.2023 по маршрут Валенсия, Савона, Малага, Кадис, Лисабон, Гибралтар, Валенсия за 10 дни.

Last minute оферти:

Резервирането на оферти в последния момент могат да са много изгодни, но трябва да знаете, че е възможно да нямате голям избор на каюта. Понякога е възможно дори да не ви се даде възможността да изберете, а просто да ви „разпределят“ в някоя.

Теодора Петрова



  Последни новини
  Анкета