Вторник, 30 Яну 2024
        
Дестинации Кораби Морски круизи Оферти

Райски карибски плажове

  30.10.2023 15:05  
Райски карибски плажове
  Google

Искате ли да избягате на топло? Ако отговорът на този въпрос е положителен, тогава се възползвайте от предложението на Туристическа агенция „Галера“ за круиз - Райски карибски плажове. Офертата е със 7 нощувки в каюта с балкон на кораб COSTA Fortuna, пълен пансион на борда и възможност за посещение на остворите Бонер, Аруба, Кюрасао, Гренада, Мартиника и Гваделупа.

Дата на тръгване е 11.01.2024 г. от Париж по маршрут – Гваделупа, Бонер,  Аруба, Кюрасао, Гренада, Мартиника, Гваделупа с продължителност 10 дни/8 нощувки на цени от 2556 €

Програма:             

1 ден - Отпътуване от София с редовен полет на LUFTHANSA до Мюнхен в 06:10ч. Пристигане в Мюнхен и отпътуване за Париж. Пристигане и трансфер летище-хотел Париж. Настаняване. Разглеждане на Париж. Свободно време. Нощувка.

2 ден - Трансфер хотел -летище Орли. Отпътуване за Гваделупа с чартърен полет. Пристигане в Пойнт а Питер/Гуаделупа. Трансфер летище-пристанище. Настаняване накораба. Забавления на кораба. Отплаване в 23.00ч. Нощувка.

3 ден - Забавления на кораба. Нощувка.

4 ден - Пристигане в Бонер в 08.00ч. Възможност за разглеждане на острова. Възможност за плаж. Отплаване в 20.00ч. Забавления на кораба. Нощувка.

Бонер е остров в Карибско море, част от архипелага Малки Антили, северно от южноамериканското крайбрежие. Островът е малък с около 600 хка площ. Характерен е с изключително равнинния си релеф и ниска надморска височина. Туристическите справочници твърдят, че метеорологичните условия на Бонер през цялата година са идеални– със средна годишна температура 28 градуса, защото е извън зоната н ураганите и винаги подухва свеж ветрец.

5 ден - Пристигане в Аруба в 08.00ч. Възможност за разглеждане на острова Възможност за плаж. Отплаване в 19.00ч. Забавления на кораба. Нощувка.

Аруба е остров в Карибско море, разположен край северното крайбрежие на Венецуела. Той е в състава на Подветрените о-ви, които са част от островната група Малки Антили. Аруба разполага с изобилие от плажове, някои от които Arashi, разположен на северозападния бряг на острова в околностите на Oranjestad, до калифорнийския фар, който разполага с наблюдателна площадка с зашеметяваща гледка към острова и морето, Eagle Beach, един от най-добре познатите за туристите плажове, където в определени сезони можете да видите големи гнезда на костенурки.

6 ден - Пристигане в Кюрасао в 07.00ч. Възможност за разглеждане на най-големият град на острова Вилемстад, административен център и седалище на губернатора с историческия си център с къщи в холандски стил, построени през 18 век. Възможност за плаж и гмуркане. Отплаване в 13.00ч. Забавления на кораба. Нощувка.

Островът е най-населен и най-голям по площ от всички нидерландски владения в Карибско море и е автономна част на Кралство Нидерландия. Архитектурата на острова е типична за колониалния период, сериозно повлияна от нидерландския и испанския стил. Част от сградите около и във Вилемстад са обявени от ЮНЕСКО за световно културно наследство. Възстановени са типични къщи на земевладелци и жилища на роби, които днес се посещават като туристическа забележителност.

7 ден - Пристигане в Гренада в 13.00ч. Възможност за разглеждане на острова. Възможност за плаж. Отплаване в 20.00ч. Забавления на кораба. Нощувка.

Гренада е разположена е в югоизточно Карибско море, там където се пресичат със Северно - Атлантически океан. Водата от двете морета е различна по цвят. Можете да видите плаж Grand Anse, най-високия водопад в Гренада Mt. Carmel Waterfall, най-старата фабрика за Ром в западното полукълбо River Antoine Rum Distillery, плантация за подправки Dougaldston, Carib's Lead, Водопадите Конкорд в горския резерват на остров Гренада.

8 ден - Пристигане в Мартиника в 08.00ч. Възможност за разглеждане на острова Възможност за плаж. Отплаване в 20.00ч. Забавления на кораба. Нощувка.

Мартиника е задморско владение на Франция със статут на регион и департамент. Разположен е в източната част на Карибско море и заема площ от 1 128 кв. км., което го нарежда сред най-големите острови от архипелага Малки Антили. Ще можете да видите ботаническата градина Jardin De Balata, Катедралата Сейнт Луис, библиотеката в град Форт-дьо-Франс, музеят „Le musee d'histoire regional et d'ethnographie.

9 ден - Пристигане в Пойнт а Питер - Гуаделупа в 08.00ч. Възможност за разглеждане на острова. Възможност за плаж.Трансфер до летището. Отпътуване с чартърен полет до Париж/литище Орли.

Гваделупа е френско владение с площ 1 706 кв. км. Състои се от един голям остров - Гваделупа и малките Мари Галант, Сент Бартелми Ла, Дезирад, Де Сен, Пти Тер и северната част на о-в Сен Мартен. Ще можете да посетите множествените плажове, ботаническа градина Jardin Botanique, Aquarium de la Guadeloupe, дестилер за ром Distillerie Poisson “Rhum du Pere Laba, вулканът La Soufriere.

10 ден - Пристигане в Париж. Трансфер Летище Орли – Летище Шарл Дьо Гол. Отпътуване с полет на LUFTHANSA за Мюнхен – София.



  Последни новини
  Анкета