Неделя, 04 Фев 2024
        
Кораби Новини

Вижте безплатните услуги на корабите на NCL

  01.11.2023 09:15  
Вижте безплатните услуги на корабите на NCL

На корабите на Norwegian Cruise Line ще намерите развлечения от всякакъв характер, както за възрастни, така и за деца.
Някои от развлеченията се заплащат допълнително като екстра към цената на круиза. Такива са например вечерите в специализираните ресторанти на кораба. Тези ресторанти са с по-малък капацитет спрямо основните a-la-carte ресторанти и бюфета, в които храненето е включено в цената. Специализираните ресторанти предлагат характерна кухня от различни региони на света, например френска, италианска, японска, мексиканска, бразилска и т.н. Храненето в специализираните ресторанти внася приятно разнообразие в круиза, затова го препоръчваме на всички, особено на онези с вкус към кулинарните преживявания. За да вечеряте в такъв ресторант обаче е необходимо да имате предварителна резервация и да заплатите такса или стойността на ястията от a-la-carte менюто в съответния ресторант. Други екстри срещу заплащане са например услугите на спа-центъра или пък дегустациите на напитки, или чиповете за казиното, както и жетоните за електронните игри, ползването на картинга и други подобни.

ИМА ОБАЧЕ ЕКСТРИ, КОИТО СА НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНИ, КОГАТО ПЪТУВАТЕ С NORWEGIAN CRUISE LINE

Такива са например:

1.FREESTYLE DINING 

(храненето в до 3 основни a-la-carte ресторанта, бюфети на самообслужване, 24-часовия снек-бар и др. в зависимост от кораба)


2.AQUA PARKS, SLIDES & HOT TUBS

 (ползването на аквапарка, басейни, шезлонги, хавлиени кърпи, водни пързалки, джакузи и всякакви водни съоръжения в зависимост от кораба)


3.HANG OUT ALMOST 2,5 OVER THE SHIP 

(ползването на спортните съоръжения включително комбинираното игрище за баскетбол, тенис, волейбол и други колективни игри)



4.CLIMB HIGH

(ползването на стената за скално катерене, на корабите на които има такава)


5.PERFECT YOUR PUTT

(ползването на голфсимулатора или игрището за мини голф, в зависимост от кораба)


6.AWARD-WINNING ENTERTAINMENT

(посещението на вечерните представления в театъра - мюзикъли, комедийни програми, илюзионисти и др.)



7.AFTERNOON DELIGHT

(следобедните сладки изкушения)



8.KIDS CLUBS

(участието на децата в групи по възрасти с интересни занимания под ръководството на обучени за работа с деца и тийнейджъри бойскаути)



9.LET'S GET PHYSICAL

(ползването на фитнес центъра)



10. FEEL FREE AT SEA

Изобщо, на корабите на Norwegian Cruise Line се чувствате напълно свободни да подреждате дневната и вечерната си програма така, както на вас ви харесва. Без ограничения и формалности, без спазване на строги часове и без официално облекло. 


  Последни новини
  Анкета