Неделя, 04 Фев 2024
        
Дестинации Кораби Морски круизи Оферти

Тайните Фиорди

  03.11.2023 16:10  
Тайните Фиорди

Вълнуващо приключение и три дати през 2024 г. Вълшебството на Норвежките фиорди е най-силно през пролетта, когато ледовете се топят и по отвесните скалисти брегове оживяват безброй водопади. През юни, магията се подсилва от незалязващото слънце и белите нощи.

Плаването с кораб между фиордите е най-добрият вариант да усетите величието и красотата им. Освен това, маршрутът ще ви срещне и със столиците на Норвегия и Дания. Вижте круизните предложения на Травел Холидейс на цени от 3190 лв. за ранни записвания. Пътешествията са с невероятните Costa Diadema и MSC Poesia.

Costa Diadema

Новото петзвездно попълнение на Costa cruises - Costa Diadema прави първото си плаване само преди няколко години. Той притежава всички модерни удобства и характеристики на високите класове кораби като басейн с подвижен стъклен покрив, който позволява съоръжението да се използва дори и при лошо време, 4D кино, огромен СПА център. На борда ще откриете над 7000 оригинали и копия на произведения на изкуството от съвременни автори.

Costa Diadema разполага с 1862 каюти, разделени в 13 категории. Изборът от каюти на борда на кораба включва стандартните вътрешни, външни каюти с прозорец или балкон и различни апартаменти, както и СПА каюти Samsara, които осигуряват привилегии като безплатни процедури, достъп до някои части на СПА центъра и безплатна консумация в ресторант за здравословна храна Samsara. Самите стандартни каюти също имат разделение на класове Classic и клас Premium, вторият от които предоставя на пасажерите повече възможности и екстри.

Costa Cruises се смята за една от компаниите с много добра кухня. Различни ястия от нея може да опитате в един от 7-те ресторанта на борда на Costa Diadema. 3 от тях са включени в цената на круиза и няма да се наложи да плащате за храна допълнително, в останалите 4 се заплаща фиксирана такса за вечеря или според цени в меню.

Във всички ресторанти, обаче, ако поръчате напитка, различна от вода или чай от диспенсър, тя ще ви бъде начислена на бордната ви сметка за круиза.

С изключение на гала вечерите, официално облекло по време на хранене не се изисква. През деня то може да е в рамките на ежедневното, а вечер – спортно елегантно.

MSC Poesia

С пускaнето си по вода круизният кораб MSC Poesia внесе нови стандарти за удовлетворението от пътуването с кораб.

Елегантен кораб, предлагащ достъпен лукс навсякъде - от впечатляващия водопад с мостове в централното фоайе, до Зен градината в суши бара и релаксиращата обстановка в СПА центъра с площ от над 1000 кв.м.

Изборът от каюти на борда на MSC Poesia включва стандартните вътрешни, външни каюти с прозорец или балкон и различни апартаменти. Самите стандартни каюти имат разделение на класове Classic и клас Premium, вторият от които предоставя на пасажерите повече възможности и екстри.

MSC се смята за една от компаниите с добра кухня. Различни ястия от нея може да опитате в един от двата основни ресторанта на борда на MSC Poesia. Всеки от тях предлага висококачествена селекция от ястия, богат избор на италиански специалитети и свежи плодове. Всички продукти са пресни и внимателно подбрани, а хлебните изделия се приготвят на борда. Ястията варират от традиционна средиземноморска кухня до екзотични интернационални рецепти. Във всички ресторанти ако поръчате напитка, различна от вода или чай от диспенсър, тя ще ви бъде начислена на бордната ви сметка за круиза.

Повече подробности тук!



  Последни новини
  Анкета