Четвъртък, 08 Фев 2024
        
Кораби Морски круизи

Корабът Celestyal Journey предлага меню и програма на български език

  05.11.2023 13:29  
Корабът Celestyal Journey предлага меню и програма на български език

Напълно обновеният луксозен кораб Celestyal Journey предлага меню и дневна програма на български език. Инструкцията за безопасност се провежда на няколко езика, включително и на нашия заради многото пътници от България. На това пътуване "Три континента" на борда има 150 българи и сме на второ място по многобройност след американските туристи, които са 250 човека.

Името на кораба е символ на търсене, откривателство и напредък. Journey („Пътешествие“) въплъщава в себе си дух на амбиции и приключения, с желание да отведе гостите си по-надалеч, но и по-близо до дестинациите, които посещава. 

Celestyal Journey се отличава с голям брой просторни премиум каюти. Корабът е със средни размери и капацитет за 1260 гости. Разполага с 630 каюти, от които 149 са с балкони. Освен това, предлага 80% външни каюти, като 55% от тях са с изглед (каютите Cosmos), което дава възможност гледките към островите да „се пренасят“ директно в тези по-големи каюти. 
Круизната линия има и своя първи пентхаус със собствена тераса – StargazerSuite, който предлага първокласно луксозно круизно изживяване. 

Celestyal Journey е обновената перла на круизната компания Celestyal Cruises, който плава из гръцките острови, Турция, Кипър, Египет и преди войната и до Израел.

Александър Върбанов, Атина


  Последни новини
  Анкета