Понеделник, 05 Фев 2024
        
Дестинации Кораби Морски круизи

Луксозни круизи с Norwegian Viva

  06.11.2023 14:00  
Луксозни круизи с Norwegian Viva
  Google

Подарете си незабравима почивка на борда на “Norwegian Viva” в света на круизите, като се доверите на CruiseGuru. От агенцията ще ви предложат неустоими оферти за презокеански, карибски и средиземноморски пътувания на луксозния “Norwegian Viva”.

Примамливите оферти започват на цени от 677 €, което включва настаняване в избрания вид каюта с ежедневно почистване, пристанищни такси, изхранване в някой от многото включени в цената ресторанти през целия ден, бар и грил край басейна, напитки, забавления и анимация на борда в театъра или около басейна.

Интересното е, че “The Haven” е ВИП зоната на кораба, която се използва ексклузивно от гостите, настанени в нея. На разположение са отделни лаундж, ресторант, басейн, джакузита и зона с шезлонги. Ако я предпочетете, ще получите допълнително приоритетно качване и слизане, иконом на разположение 24/7, консиарж, който ще се погрижи за всички ваши резервации при това с приоритет, отделен басейн с хладни хавлии, шампанско, свежи плодове и освежаващи напитки, както и мобилен телефон за използване на борда.

Този пакет ще ви накара да се почувствате наистина като ВИП гости със специалните менюта в ексклузивния ресторант, различните покани за ексклузивни закуски и обяди и коктейли.

Възползвайте се от предложенията на CruiseGuru и си създайте незабравими спомени. Повече подробности може да откриете тук.

Теодора Петрова



  Последни новини
  Анкета