Четвъртък, 15 Фев 2024
        
Дестинации Кораби Морски круизи

Колекция от вълнуващи пътувания

  08.11.2023 15:00  
Колекция от вълнуващи пътувания

Silversea Cruises стартира вълнуваща възможност за предварителна продажба от своята колекция за лято 2025 г., включваща общо 206 пътувания, планирани да отпътуват между март и ноември. Тази невероятна възможност подчертава ангажимента на Silversea да бъде лидер в богатите на дестинации луксозни круизи, предлагайки на пътниците широка гама от преживявания. Подробност е огромното разнообразие от предложения. 12-те кораба на Silversea ще посетят забележителните 409 дестинации в 60 страни. Това отличава Silversea, като я прави круизната линия с най-много дестинации, които се предлагат.

За пътниците, които искат се възползват максимално от дестинациите, които посещават, колекцията за лято 2025 г. предоставя изобилие от възможности. Компанията предоставя 66 нощувки и 421 късни отплавания на корабите, което позволява на гостите да се възползват максимално от времето си на брега и да се потопят в местните култури.

Тези маршрути също така съчетават емблематични пътувания, съчетани с нови преживявания, осигурявайки незабравими моменти за пасажерите.

Silversea значително разширява присъствието си в Средиземно море с 84 пътувания на 6 различни кораба. Тези пътувания осигуряват достъп до очарователни, по-малки пристанища, които често се пренебрегват от по-големите круизни линии. Най-новото попълнение на флота, Silver Ray запознава пътниците с известни дестинации като Монако, Сиракуза и Палма де Майорка, като същевременно предоставя изключителни кулинарни изживявания чрез програмата SALT на Silversea.

За всички с приключенски дух, колекцията на Silversea за лято 2025 г. включва 14 пътувания, включващи първото преминаване на Silver Endeavour през Северозападния проход. Тези пътувания предлагат несравним достъп до отдалечени дестинации, култури и редки диви животни, всичко това с опита на ръководителите на експедицията на Silversea.

Тези акценти разкриват само малка част за това, което колекцията за пътешествия на Silversea за лято 2025 може да предложи. С общо 206 пътувания в различни региони - Silversea продължава да предоставя на своите клиенти луксозните незабравими изживявания в някои от най-завладяващите дестинации в света.

Теодора Петрова

 



  Последни новини
  Анкета