Петък, 09 Фев 2024
        
Дестинации Новини

Круизите из Аляска са впечатляващи

  09.11.2023 12:54  
Круизите из Аляска са впечатляващи

Лесно е да се влюбиш в Аляска, в природните й красоти, в изненадите, които се крият там, в националните парковефиордитедивите животни, в трите милиона езера, в реките, пълни със сьомга и горите, пълни с лосове. Пътувайки с круиз в този регион можете да видите всичко това (може би не всички езера) и много повече – косаткикитоветюлени и спиращи дъха гледки към най-големият щат в САЩ. Посещавайки Аляска шансовете да видите Северното сияние в цялата му прелест са много големи независимо в кой месец решите да пътувате.
Най-подходящото време за посещение на региона е между месеците май и септември. Поради големият туристически интерес към Аляска и ограниченото време за плаване там, препоръчваме да организирате круизното си пътуване поне половин година по-рано.

  Какви са круизите в Аляска?  

 Няма да ви е лесно да видите всичко, което Аляска предлага на туристите, но ако искате да се потопите в красотата на региона и да се насладите на един непознат, необичаен и авантюристичен свят препоръчваме да отделите около две седмици. Може да съчетаете десетдневен круиз с няколко дневен наземен тур.

Alaska animals  Alaska nature  Alaska aurora


Круизните кораби почти винаги акостират на пристанището в СиатълАнкоридж, Джуно (Аляска), Скагуей (Аляска), Глетчера Сойер (Аляска), Кетчикан (Аляска), Виктория (Британска Колумбия), Ванкувър (Британска Колумбия). Маршрутът може да бъде разнообразен със спиране на Национален парк „Гласиар Бей” и Ситка (Аляска).



  Последни новини
  Анкета