Петък, 09 Фев 2024
        
Дестинации Кораби Морски круизи Оферти

Средиземноморието ви очаква

  09.11.2023 15:14  
Средиземноморието ви очаква
  Google

Сега е моментът да планирате вашата пролетна ваканция. Любувайте се на зашеметяващи пейзажи и се потопете в очарованието на Средиземноморието с круиз по маршрут Рим – Генуа – Марсилия – Барселона – Каляри – Неапол. Отдайте се на автентично изживяване със средиземноморската кухня и класическия начин на живот на тези дестинации. От Руал Травел ви предлагат два периода за пътувне - 03-11.04.2024 на цени от 2269 лв. и 01- 09.05.2024 на цени от 2327 лв. за ранни записвания.

Програмата е деветдневна и включва 1 нощувка със закуска в Рим в централен тризвезден хотел, всички трансфери (летище Фиумичино – хотел в Рим/хотел в Рим – пристанище в Чивитавекия и пристанище в Чивитавекия - летище Фиумичино). В цената са включени също 7 нощувки на борда на круизен кораб Costa Smeralda в каюти категория CLASSIC и PREMIUM с включени пристанищни такси.

По време на цялото пътуване с вас ще има водач-придружител от туроператора. Да не забравяме за забавленията и развлекателната програма на борда. Изхранването на кораба е на база пълен пансион (закуска, обяд, вечеря и следобедна закуска). Лети се с авиокомпания „ИТА” (с включени летищни такси, един ръчен багаж до 8 кг и един чекиран багаж до 23 кг). Трансферите в Италия и при допълнителните екскурзии се извършват с автобус.

Корабът

COSTA SMERALDA е един от най-новите круизни кораби на Costa Cruises, това е най-големият в Европа и петият по големина в света пасажерски лайнер, който ще Ви даде възможност да се насладите на лукс, висококласно обслужване и най-модерни технологии и архитектурни инвенции, поставени в услуга на свободното време, развлеченията и почивката на гостите.

 



  Последни новини
  Анкета