Петък, 09 Фев 2024
        
Дестинации Кораби Морски круизи Оферти

Магията на специалните моменти

  09.11.2023 16:20  
Магията на специалните моменти
  MSC

Аромат на ябъки и канела, коледен звън и топлина в сърцето. Уют. Шумоляща празнична хартия и панделки. Не, това не е начало на романтичен филм, а най-вероятно коледното настроение, което вече ви е обхванало.

Оушън Травел ви предизвикват като ви подаряват празнични емоции с невероятния коледен круиз Нидерландия, Белгия, Франция, Обединено Кралство и Германия. Пътуването е с новия MSC Euribia и е за периода 19-27.12.2023, като групата е потвърдена.

Зарадвайте семейството си и подарете на близките си незабравима Коледа на цени от 2 423 лв. В офертата са включени панорамни обиколки на Ротердам и на Амстердам, 7 нощувки на круизния кораб с включени закуски, обяди и вечери, самолетни билети София-Амстердам-София с директните полети на АК Bulgaria Air с включен багаж, 1 нощувка със закуска в хотел 4* в Амстердам, застраховка, трансфери и водач от България.

Маршрут: Ротердам, Нидерландия / Зеебрюге, Белгия / Хавър (Париж), Франция/ Саутхемптън, Обединено Кралство / Хамбург, Германия / Ротердам, Нидерландия

Разгледайте подробно офертата тук!



  Последни новини
  Анкета