Събота, 10 Фев 2024
        
Кораби Новини

Коледна магия в морето

  10.11.2023 14:10  
 Коледна магия в морето

Защо коледният круиз е най-върховното празнично изживяване и не е просто пътуване? Това е като да отплавате във вълшебна зимна страна на чудесата, само че във водата. Вместо обичайната празнична суматоха, представете си да празнувате Коледа, заобиколен от искрящи светлини, лекото полюшване на кораба и свежия морски бриз.

Коледният круиз съчетава радостта от празника с вълнението от ваканцията. Можете да замените заснежените улици със слънчеви палуби и да се насладите на празнична украса, вкусни ястия и специални занимания, докато посещавате нови дестинации. Това е като да разопаковате подаръка на едно незабравимо ваканционно изживяване без стрес в открито море.

Празнична декорация на кораб

Всеки ден е празник на круиза. Затова и не се пестят разходи за превръщането на корабите в зимни приказки за празниците. По време на круиза ще бъдете заслепени от уникални коледни декорации навсякъде. Очаквайте огромни коледни елхи, гирлянди, светлини, венци, свещи, коледни звезди, снежинки и празнични фонове, които са идеални за снимки. Коледни песни и мелодии ще звучат зад всеки ъгъл, докато разглеждате прекрасния декор.

Запознайте се с Дядо Коледа и неговите помощници

Какъв по-добър начин за децата да се срещнат със самия Дядо Коледа и любимите герои от вълшебния коледен круиз? Тези специални срещи създават спомени за цял живот. Заедно с малките членове на вашето семейство ще можете да посетите Дядо Коледа в неговата богато украсена работилница, за да направите снимки и да му разкажете за списъците с желания.

Да не забравяме и елфите, които правят пакости, и различни герои от класическите празнични истории. Това ще е най-големият подарък за децата, виждайки своите любими герои сред празничното великолепие на кораба.

Празнични сценични представления и мюзикъли

Шоутата и мюзикълите са от калибъра на Бродуей и ще се насладите на коледния дух с изключителни празнични забавления всяка вечер.

Песни и танцови продукции, включващи класически изпълнения, забавни празнични скечове и ослепителни костюми. Ще гледате празнични комедийни и магически представления в театъра. Акапелни групи и ансамбли ще изпълняват любими празнични песни. Музика и смях, споделени с нови приятели, правят вечерите специални. Ще се насладите на невероятно забавление на борда, идеално за сезона.

Бисквити, какао и коледни коктейли

Това е сезонът за коледни сладки, горещ шоколад, яйчен ликьор, греяно вино и празнични коктейли, които се предлагат само по това време на годината. Насладете се на специални коледни напитки и лакомства всеки ден. Ще можете собственоръчно да украсете и хапнете прясно изпечени празнични бисквити в някое кафене.

Отпийте и горещия шоколад или кремообразен яйчен ликьор, гарниран с бита сметана до камината. Всяка сутрин се насладете на кафе с вкус на джинджифил. Нови празнични вкусове събуждат вкусовите ви рецептори и разпръскват радост.

Празнични занаяти и дейности

Забавните празнични дейности и занаятите за всички възрасти насърчават семейното обвързване и коледното творчество. Ще можете да направите единствени по рода си коледни сувенири по време на ваканцията си. Опитайте да украсите чорапи с маниста, бои и шарки. Подредете ръчно изработени ядливи къщички от меденки и бонбони. Може да посетите различни работилници за декориране и изработка на сувенири. Опциите за занимания са безкрайни. Участвайте в коледните занаяти и преживявайте празниците, създавайки вълшебни спомени заедно. Изработените на борда сувенири се превръща в бъдещи семейни реликви.

Заразявайте с коледно настроение

Какъв по-добър начин да се насладите на празничното настроение от това да пеете любими коледни песни заедно на палубата? Споделяйте весели мелодии с приятелите си от кораба. Слушайте класики като Jingle Bells, Deck the Halls и We Wish You a Merry Christmas, заедно с нови приятели и семейство. Пейте весели коледни песни заедно с музикалните изпълнители или се присъедините към припева по време на празнично пеене. Звуците на коледни песни, носещи се през кораба, ще предизвикват носталгия и радост.

Ваканционни пристанища и екскурзии

Празничните сезонни екскурзии ще ви позволят да се насладите на съкровените ваканционни традиции в пристанищата, докато се наслаждавате на екзотични места. Посетете оживени коледни базари, пълни с ръчно изработени подаръци, орнаменти и декорации в европейските пристанища. Вижте магичните светлини, осветяващи големите градове през нощта. Насладете се на клас по правене на джинджифилови сладки на Карибите и се присъединете към празника на острова. Смесването на коледния чар с емблематични дестинации увеличава веселието и приятните изживявания.

Бъдни вечер и дневни забавления

Празникът ще достигне своят връх с тържествата на Бъдни вечер. Насладете се на специални ястия, занимания, изненади в каютата и празнични пожелания от екипажа. Започнете Коледа с украса на бисквити и коледни песни. Посетете обедните литургии на борда. Ще останете очаровани от един специален празник.



  Последни новини
  Анкета