Петък, 09 Фев 2024
        
Кораби Новини

Живот на яхта

  10.11.2023 16:30  
Живот на яхта
  Google

Луксозните яхти от The Ritz-Carlton Yacht Collection са целенасочено проектирани за уединение и бляскаво посещение на едни от най-известните градове и острови в света. Елегантните линии на екстериора се съчетават с грация, предизвиквайки спокойствието и свободата на начина на живот на яхтата.

Интериорът е внимателно изработен и подбран, за да съчетае изисканото усещане за дом на The Ritz-Carlton на брега с иновативното качество на дизайна на най-стилните яхти в света.

Всяка яхта разполага с несравнимо персонализирано обслужване и луксозни удобства, както и специализирани ресторанти от световна класа и просторни апартаменти, всеки със самостоятелна тераса.

EVRIMA

Evrima, в превод от гръцки означава „откритие“. Плава до световните яхтени пристанища, където ще откриете скрити заливи и емблематични градове, докато се наслаждавате на спокойния ритъм на живот с яхта. Кулинарните изживявания на борда варират от непринудени заведения за хранене край басейна, до елегантни изискани заведения за хранене. Пет ресторанта и шест салона предлагат набор от кулинарни изкушения, докато легендарното обслужване и луксозните удобства допълват изживяването на борда.

The Ritz-Carlton Spa предлага широка гама от релаксиращи процедури. Когато сте готови да се разходите, морето или брега са само на няколко крачки от яхтеното пристанище. От задната част на пристанище можете да разгледате района с каяк, преди да се отправите към брега. След приключенията през деня може да се оттеглите в просторния си апартамент и да се надлаждавате как слънцето се спуска под хоризонта от вашата лична тераса. Това е само малка част от изживяването на тази яхта, което не може да се опише с думи.

Може да се присъединете към само 298 гости на борда на Evrima, наслаждавайки се на гледката от частната тераса на вашия апартамент, докато пускате котва край живописен бряг.

  • Капацитет: 298 гости
  • Тонаж: 25 400
  • Година на построяване: 2021

ILMA

Означавайки „вода“ на малтийски, Ilma отдава почит на морето – живописната пътека, която ви отвежда до световноизвестните дестинации за яхтинг. Просторните каюти със самостоятелни тераси, открити шезлонги са предназначени да ви свържат с морските пейзажи, по които плавате, и крайбрежните пристанища, които откривате.

Свободата на начина на живот с яхта ви кани да се отпуснете в атмосфера на непринудена елегантност, да се насладите на множество изживявания за хранене и да се отдадете на подмладяващи процедури в The Ritz-Carlton Spa.

С най-високото съотношение на пространство в морето, Ilma разполага само с 224 просторни, изпълнени със светлина апартамента, всички със самостоятелни тераси. Пет ресторанта, шест бара и винарна предлагат кулинарни изживявания, които да задоволят всеки вкус. Яхтата има обширни пространства, където можете да вечеряте на открито, докато се любувате на морските пейзажи или да се наслаждавате на водни спортове директно от яхтата.

  • Капацитет: 448 гости
  • Тонаж: 46 750
  • Година на построяване: 2024


  Последни новини
  Анкета