Четвъртък, 15 Фев 2024
        
Дестинации Новини

Какво предлагат околосветските круизи

  15.11.2023 09:20  
Какво предлагат околосветските круизи

Открийте чудесата на света и се докоснете до най-красивите места на Земята с околосветските круизни маршрути на MSC и Costa Cruises!

  Какви са Околосветските круизи?  

Да обиколите целия свят са необходими около три месеца, но продължителността на гранд круизите варира от 40 до 120 дни. Ще имате възможността да погушкате коала или да изкачите вулкан, да плавате сред делфини или да се гмуркате сред най-пъстрите коралови рифове на света. Ще можете да отидете на джип сафари в пустинята, да пояздите камила сред безкрайни пясъчни дюни, да се качите на най-високата сграда в света, да си направите селфи с маймуни, да посетите племе със странни обичаи или да се разходите из буйната тропическа растителност в търсене на близка среща с екзотични животни.

Очакват ви спиращи дъха гледки, уникални пейзажи, зашеметяващи фиорди и Северното сияние – мечта за не един или двама пътешественици. Пътуването с круиз до края на света ще ви предложи всичко това и много повече като емоция! Ще можете да се посетите най-красивите градове в различни части на света, да видите множество екзотични острови, пръснати в Тихия океан и част от най-бленуваните дестинации в световен мащаб.

 

Around the world  Parrot in the jungle  Around the world cruise

Пътуването с круиз около света ви дава още една възможност – да посетите един от най-екзотичните и изключителни континенти от борда на вашия кораб, който ще ви предложи лукс и удобство на много високо ниво и същевременно – достъпно и разумно като цена. Околосветският круиз е вероятно най-разумният и най-изгодният вариант за обиколка на света!  



  Последни новини
  Анкета