Четвъртък, 15 Фев 2024
        
Дестинации Морски круизи Оферти

Бели нощи с най-новия MSC Euribia

  16.11.2023 14:02  
Бели нощи с най-новия MSC Euribia

Черният петък започна! Възползвайте се от невероятното предложение за круиз бели нощи по Норвежките фиорди с най-новия MSC Euribia от Ocean Travel и платете с 300 лв. по-малко от обявената цена. Програмата на пътуването е деветдневна от 01.06 до 09.06.2024 г. и включва самолетни билети, трансфери по програмата, една нощувка в Копенхаген, седем нощувки на борда на кризен кораб MSC Euribia с включени пристанищни такси, водач-придружител от туроператора, забавления и развлекателна програма на борда.

Изхранването на борда на кораба е закуска, обяд, следобедна закуска и вечеря, напитки в бюфет зоната. Цените започват от 3 190 лв. в зависимост от избраната каюта.

Маршрут: Копенхаген (Дания) – в открито море - Хелесилд /Норвегия - Гейрангер (Норвегия) - Олесунд /Норвегия - Флам (Норвегия ) - в открито море - Кил (Германия) - Копенхаген (Дания)

Програма:

1 ден Излитане от летище София. Трансфер от летището до хотела. Настаняване в хотела и свободно време за разходки и вечеря в датската столица. Можете да се разходите с корабче по каналите или просто да прекарате време в живописния център. Вечерта можете да посетите парк Тиволи или пък да се насладите на чаша бира в най-артистичната част на града – новото пристанище. Нощувка в Копенхаген.

2 ден Закуска, напускане на хотела и панорамна обиколка  на датската столица  Копенхаген. Трансфер до круизния терминал. Настаняване в круизния кораб MSC EURIBIA.

3 ден В открито море. Можете да се възползвате от лукса и забавленията с развлекателната програма на борда. Нощувка на круизния кораб. 

4 ден Хелесилд и Гейрангер /Норвегия/. Първата спирка е Хелесилд, малко пристанищно селище, разположено в ръкав на фиорда Гайрангер. Селище, което през лятото се посещава от хиляди туристи всеки ден. Следващата спирка е селището Гейрангер, който е обект на наследството на ЮНЕСКО. Селището е известно с едни от най-красивите фиорди в Норвегия, включващ в себе си невероятни планински пейзажи с богата и разнообразна природа.

5 ден Олесунд /Норвегия/. Корабът акостира в Олесунд – един от най-красивите градове в Норвегия. Градът е разположен на островите Норвьой и Аспьой на брега на Норвежко море, изпълнен с живописни крайбрежни улици с популярни местни ресторанти и кафенета, магазини за сувенири и бутици.

6 ден Флам /Норвегия /. Корабът акостира в селището Флам, намиращо се във вътрешния край на дългия 29 км Неройфиорд, който е ръкав на най-дългия фиорд Сьогнефиорд /204 км/. Ще се насладите на уникални природни гледки и ще можете да купите сувенири от многобройните магазини или да опитате типични норвежки сладкиши.

7 ден В открито море. През целия ден корабът е в открито море и ще можете да се възползвате от лукса и забавленията с развлекателната програма на борда. Нощувка на круизния кораб. 

8 ден Кил /Германия/. Корабът акостира на пристанището в град Кил, който е разположен на югозападните брегове на Балтийско море.

9 ден Копенхаген /Дания/ Слизане на пристанището в Копенхаген. Посещение на кралския дворец Розенборг – едно от архитектурните творения на Крал Кристиян IV. По желание може да разгледате Трезора с ценностите на Датската Корона или да се разходите в прекрасния парк с розариум. Трансфер до летището. Полет за София. Кацане на летище София.

Повече за офертата може за откриете тук!



  Последни новини
  Анкета