Четвъртък, 15 Фев 2024
        
Дестинации Кораби Морски круизи Новини Оферти

Сини дни в CRUSIT

  16.11.2023 15:00  
Сини дни в CRUSIT
  Crusit

Защо да е Black Friday, а не Сини дни? Време е за забавление и сбъднати мечти. Ноември е най-подходящият месец да резервирате круиза, за който мечтаете. Може да пътувате през следващите няколко месеца: декември, януари, февруари, март или април. Но толкова изгодна цена за круиз може да хванете само до 24 ноември!

Гмурнете се в Сините дни на Usit и ще имате повече от един ден Black Friday. Вместо един „черен петък“, получавате 14 Сини дни специални промоции. Вместо една оферта за избран круиз, ще ви дадат над 200 оферти от различни круизни компании и то с двойна промоция: оферта с отстъпка от круизната компания + 5% екстра отстъпка от Usit Colours.

Следете редовно офертите, защото от Crusit добавят нови круизни компании и нови оферти постоянно. Но всеки круиз си има лимитиран брой места. Резервирайте мечтаното пътешествие до 24 ноември на повече от страхотна цена.

Промоцията стартира с 2 круизни компании – MSC и Costa. Може да откриете круиз за по-малко от €150 на човек. Изберете според дестинация, предпочитан кораб, продължителност на пътуването или период, удобен за вас.

Изберете по-кратък или по-продължителен круиз с Costa

Може да е само 2-3 дни или пък над 8. Плавайте по крайбрежието на Южна Европа или Близкия Изток. Иска ви се нещо по-далечно и екзотично, например Доминиканска република, Ямайка, Гваделупа. Не пропускайте да погледнете кой е корабът и какви екстри ви предлага. Плюс промоция, плюс екстра отстъпка от Crusit!

Не пропускайте офертите на MSC

Само за €149 на човек може да прекарате 3 дни на Бахамите или в Обединените Арабски емирства. Ако търсите нещо друго, може да стигнете до бреговете на Карибите, Япония или Тайван. Разбира се, има толкова прекрасни места и в Европа. Вижте я по нов начин, като акостирате в Испания, Франция, Италия и къде ли още не. И то на неочаквано добра цена с двойна промоция: специална оферта + 5% екстра отстъпка.

Очаквайте още круизни компании, а офертите може да разгледате тук!



  Последни новини
  Анкета