Петък, 16 Фев 2024
        
Дестинации Кораби Морски круизи Новини Оферти

Превърнете черното в синьо

  17.11.2023 14:00  
Превърнете черното в синьо
  Kruizi

MSC стартираха своя Black Week. Резервирайте сега вашия круиз за зима 2023/2024 на промоционални цени до 30.11.2023 г. от Kruizi. MSC са се погрижили да ви подсигурят още малко слънчеви лъчи и незабравими спомени за предстоящата зима. Къде ли? Разбира се на круиз, и разбира се за някои от най-търсените дестинации - и то на възможно най-достъпни цени!

Започвайки от € 299 за круиз с продължителност 7 нощувки, цените стартират от само € 299 евро на човек и доплащане от € 84 на човек такса обслужване, която вече задължително се предплаща.

Посрещнете страхотни Коледни или Новогодишни празници на борда на MSC!

Намерете вашето вдъхновeние с повече от 140 от най-търсените дестинации в света за предстоящата зимна ваканция на 2023-2024г.!

Избягайте от рутината на студените зимни дни. Последвайте слънцето заедно с цялото семейство на незабравим 7 дневен круиз в Обединени Арабски Емирства, Кариби или Азия.

А нима тези от вас, които не могат да се откъснат от лаптопа и работните срещи, не заслужават почивка?

Разбира се MSC са помислили и за вас: открийте нови култури и релаксирайте с някой от кратките круизни пътувания, които MSC ви предлагат за кратко бягство от еднообразието в дестинации като Средиземно море, Емирства и Азия.

Побързайте!

Осигурете любимите си каюти за своя мечтан круиз още днес, избирайки измежду най-модерните и бляскави кораби и огромен избор от маршрути, различна дължина на круиза и множество опции за пристанище за качване.

Открийте огромен избор от маршрути из Източното и Западното Средиземноморие, множество пристанища за качване и различна дължина на круиза с цели 4 кораба на MSC, от които да избирате, включително новаторския MSC World Europa , който продължава да ни радва и през зима 2023/2024.

Средновековни замъци и оживени балтийски столици ви очакват в голямо разнообразие от маршрути от 2 до 21 нощувки на борда на чисто новия MSC Euribia, който след дебюта си в Норвежки фиорди през лято 2023 г. ще изпълнява чисто нов 7 дневен маршрут в 5 от най-популярните европейски града по Атлантическото крайбрежие - Хамбург, Амстердам, Брюж, Париж и Лондон!

Вижте всички предложения по промоцията тук!



  Последни новини
  Анкета