Петък, 23 Фев 2024
        
Дестинации Морски круизи Оферти

Бисерите на Южна Азия

  21.11.2023 16:07  
Бисерите на Южна Азия

Отпразнувайте един незабравим и романтичен Св. Валентин, който ви предлагат от Галера с невероятния и иновативен Spectrum of the Seas на Royal Caribbien. Побързайте и си подарете този празник на сетивата и емоциите по маршрут Сингапур/Сингапур – Куала Лампур/Порт Кланг/Малайзия – Пенанг/Малайзия – Пукет/Тайланд – Сингапур/Сингапур. Програмата е с продължителност 10 дни/8 нощувки на цени от 2600 €, а датата на тръгване е 09.02.2024 г.

1 ден - Отпътуване от София с редовен полет на TURKISH Airways до Истанбул. Отпътуване за Сингапур.  

2 ден - Пристигане в Сингапур. Трансфер летище – хотел в Сингапур. Настаняване в хотела. Свободно време. Вечерта имате възможност за посещение на night safari - една от най-големите атракции на Сингапур – единствено в света. Качвайки се на открит трамвай, ще може да се насладите на лъвове, слонове, жирафи, тигри и много други животни – които са буквално на една ръка разстояние в тъмната нощ в джунглата - без прегради и огради. Невероятно усещане, пълно с много адреналин, огнено шоу и много други забавления.

3 ден - Възможност за автобусна туристическа обиколка на Сингапур. Свободно време. Ще можете да разгледате забележителностите от колониалния период - сградата на Парламента, впечатляващият Върховен съд, Общината и др. Имате спирка край реката, където ще видите контрастите между колоритни сгради на фона на модерни небостъргачи във финансовата част Raffles Place. Минава се през китайския квартал, характерен с тесните си улички и живописни пазари, посещение на храма „Тхиан Хок Кенг“ - най-старият и значим будистки храм в Сингапур и Sri Mariamman Temple. Продължавате с Малката Индия - колоритен квартал - център на индийската общност в Сингапур, където ще се потопите сред ухание на подправки, гирлянди от жасминови цветове и др.

4 ден - Свободно време за шопинг. Организиран трансфер хотел в Сингапур – пристанище. Настаняване на кораба. Отплаване и забавления на кораба. Нощувка.

5 ден - Пристигане в Port Klang – Куала Лумпур, Малайзия. Разглеждане на Куала Лумпур. Отплаване. Забавления на кораба. Нощувка. През деня ще имате възможност да откриете красотата на града и да се възхитите на цветните изложби на Хиндуистки божества във варовиковите пещери Бату. Ще видите Площада на Независимостта, където се намират Royal Selangor Club и Cathedral of Saint Mary the Virgin, Petronas Twin Towers - най-високите сгради близнаци в света, високи 452 м. Възможност да се качите на величествената кула KL Tower - четвъртата по височина в света комуникационна кула, предлагаща 360-градусова гледка към целия град.

6 ден - Пристигане в Пенанг, Малайзия. Разглеждане на Пенанг. Отплаване и  забавления на кораба. Нощувка. Открийте панорамни гледки, колониална атмосфера и екстензивен будистки даоистки храмов комплекс на най-високия връх на остров Пенанг. „Tour Kek Lok Si“, известен също като „Храма на десет хиляди Буди“, с китайски, тайландски и бирмански архитектурни елементи. Ще се насладите на седем етажна пагода, костенурно езерце и статуи, изработени от алабастър и бронз.

7 ден - Пристигане в Пукет, Тайланд. Разглеждане на Пукет. Възможност за плаж и масаж. Отплаване и забавления на кораба. Нощувка. Ще имате възможност да разгледате забележителностите на остров Пукет – най-известният будистки храм „Wat Chalong“, Големия Буда разположен на върха Наккърд Хилс. Издигната на височина 45 метра, тази статуя е изваяна от бял нефритен мрамор от Бирма и предлага 360-градусова гледка към острова и заобикалящия градски пейзаж, посещение на фабрика за кашу и др. Възможност за посещение на „Tiger Kingdom” - „Царството на тигрите“. Там ще може да се снимате и да прегърнете истински тигри. Ще имате възможност да яздите слон.

8 ден - Забавления на кораба. Нощувка.

9 ден - Пристигане в Сингапур и трансфер пристанище – хотел в Сингапур. Настаняване в хотела. Възможност за посещение на хотел Марина бей – един от символите на Сингапур - качване на 57-ия етаж, който предлага зашеметяваща 360 градусова панорама към Сингапур. Марина бей е изумителен футуристичен хотел, състоящ се от три 200-метрови кули, върху, които е кацнал трипалубен кораб, в комбинация с невероятен 150-метров басейн, наречен „infinity“, заради оптическата илюзия, че ръба му прелива в хоризонта, създавайки усещането, че човек плува в небето. Свободно време. Нощувка.

10 ден - Трансфер до летището в Сингапур. Отпътуване с полет на TURKISH Airways за Истанбул. Отпътуване за София.  

Повече подробности за офертата може да откриете тук!



  Последни новини
  Анкета