Петък, 23 Фев 2024
        
Дестинации Морски круизи Новини

Черен петък на Oceania с включен круиз до Кейптаун

  22.11.2023 14:00  
Черен петък на Oceania с включен круиз до Кейптаун

Oceania Cruises стартира разпродажба с промоции до $5400 на каюта за повече от 100 пътувания през 2024 г., включително голямо пътуване от Сингапур до Кейптаун. Тази ограничена оферта е валидна за резервации, направени между 14 ноември и 5 декември 2023 г., и включва маршрути в Средиземноморието, Северна Европа, Азия, Африка, Австралия и Южна Америка, които варират от 7 до 34 дни.

„Тази невероятна оферта е валидна само за три седмици, което ги прави идеалното време да планирате приключенията си за 2024 г. Нашата най-добра разпродажба е пълна с вълнуващи пътешествия, от които да избирате някое съвсем ново място или да посетите отново любими дестинации“, каза Франк Дел Рио, президент на Oceania Cruises.

Всички промоции включват обещанието на Oceania Cruises за повече стойност, което означава, че почти всичко е включено в цената на пътуването: безплатни двупосочни самолетни билети и летищни трансфери; безплатни напитки по време на обяд и вечеря в ресторантите на борда; екскурзии до брега до $1600 на каюта.

Круизът от Сингапур до Кейптаун е “Asia & Africa Explorer” на Океания на борда на Nautica, тръгващ от Сингапур на 11 април 2024 г. за 28-дневно пътуване през Индийския океан до Кейптаун в Южна Африка. „По време на четири незабравими седмици изживейте непознатия свят с това плаване през Малайзия, Тайланд, Сейшелските острови и Южна Африка, с нощувки в Пукет, Куала Лумпур, Кейптаун, Коломбо и Махе“, казват от Oceania Cruises.



  Последни новини
  Анкета