Петък, 23 Фев 2024
        
Дестинации Кораби Морски круизи Оферти

Последни разпродажби

  23.11.2023 14:05  
Последни разпродажби

Ноември е месецът за последни разпродажби на круизи в годината. През декември, круизните компании постепено преминават във ваканционен режим, а пасажерите се подготвят за своите коледни и новогодишни круизи. Не пропускайте възможността да грабнете нещо интересно от разпродажбите на круизи - BLACK FRIDAY на Contitrans-M.

Разгледайте неустоимите предложения и резервирайте своята почивка:

В периода 17.11.2023 - 01.12.2023 г.

  • КРУИЗИ ИЗ НОРВЕЖКИТЕ ФИОРДИ, БРИТАНСКИТЕ ОСТРОВИ ИСЛАНДИЯ 
  • КАРИБИ, ФЛОРИДА, БАХАМИ И ПАНАМСКИ КАНАЛ С ОТПЛАВАНИЯ ОТ САЩ 

В периода 16.11.2023 - 27.11.2023 г.

  • КРУИЗИ ТАЙЛАНД, ВИЕТНАМ, СИНГАПУР, ИНДОНЕЗИЯ, МАЛАЙЗИЯ, ТАЙВАН И ФИЛИПИНИТЕ - freestyle морско пътешествие в Югоизточна Азия от програмата на NCL, за отплаване в периода 2023-2025 г. Може да добавите FREE-AT-SEA пакет на половин цена. Възможност за резервация по FLY&CRUISE тарифа с включени полети от София.
  • КАРИБСКИ КРУИЗИ ОТ ДОМИНИКАНСКАТА РЕПУБЛИКА, БЕЗ ВИЗА ЗА САЩ от програмата на NCL, за отплаване в периода 2023-2025 г. Може да добавите FREE-AT-SEA пакет на половин цена. Възможност за резервация по FLY&CRUISE тарифа с включени полети от Франкфурт или Мадрид. Децата пътуват безплатно* при настаняване на допълнително легло в двойна каюта, за селектирани дати на отплаване. 
  • КРУИЗИ ОКОЛО ЮЖНА АМЕРИКА И АНТАРКТИКА С NORWEGIAN CRUISE LINE АРЖЕНТИНА, УРУГВАЙ, ЧИЛИ, АНТАРКТИКА, ФОЛКЛЕНДСКИТЕ ОСТРОВИ, БРАЗИЛИЯ, ПЕРУ, ЕКВАДОР, ПАНАМСКИ КАНАЛ от програмата на NCL, за отплаване в периода 2023-2025 г. Може да добавите FREE-AT-SEA пакет на половин цена. Възможност за резервация по FLY&CRUISE тарифа с включени полети от Франкфурт или Мадрид. Децата пътуват безплатно* при настаняване на допълнително легло в двойна каюта, за селектирани дати на отплаване.

В периода 16.11.2023 - 05.12.2023 г.

  • CELBRITY ASCENT - Резервирайте круиз и ще получите 75% отстъпка от цената за втория гост в каютата плюс борден кредит по 150$ за човек. Пътувайте с най-новия кораб на Celbrity Cruises - Celebrity Ascent, из Карибите и в Средиземно море.

Осем великолепни ultra all inclusive луксозни круиза

С най-атрактивни цени за пътуване през 2024 година с Regent Seven Seas Cruises. Настаняване само в апартаменти с веранди, изключителна кухня, перфектно обслужване, уютна обстановка на кораба. След като изберете вашия круиз, въпросът с цената на круиза повече няма да ви занимава, тъй като няма допълнителни разходи по време на пътуването.

Всичко вече е предплатено:

- брегови екскурзии във всички пристанища по маршрута (екскурзовод на английски език);

- безлимитно ползване на интернет;

- безлимитна консумация на премиум алкохолни и безалкохолни напитки навсякъде на кораба;

- бакшиши и такси обслужване;

- настаняване в луксозен апартамент с веранда;

- хранене в до 5 гурме ресторанта;

- развлечения на борда на кораба;

- пране на дрехи;

- пристанищни и други такси.

Повече подробности за предложенита може да откриете ТУК.



  Последни новини
  Анкета