Петък, 23 Фев 2024
        
Дестинации Кораби Морски круизи Оферти

Толкова далеч от ежедневието, колкото само един кораб може да ви отведе

  24.11.2023 14:10  
Толкова далеч от ежедневието, колкото само един кораб може да ви отведе
  Google

Незабравими дни и великолепни нощи. Пътувайте и си подарете мечти, далеч от проблемите и монотонното ежедневие. Качете се на кораба и забравете. Това е начинът на Norwegian Cruise Line да ви плени и да се влюбите в круиза. Пред вас ще се откият Западни Кариби и Мексико. Подарете си това изживяване за 7 дни, с тръгване от Галвестън на 15.12.2023 г. с Norwegian Cruise Line и невероятният NCL Prima. Маршрутът, който ви предлагат от Авиата Круизи, е Галвестън-Коста Мая-Харвест Кей-Роатан-Козумел-Галвестън.

Какво ви предлага Norwegian Cruise Line?

Бяхте ли на почивка с любимия си футболист или гледахте спектакъл от Бродуей на 200 мили навътре в морето? Модерни кораби с класически дизайн, елегантни салони, ослепителни дискотеки, широки фоайета и палуби, много места, където да се разхождате и места, за да се изгубите. От пищни СПА комплекси до напълно оборудвани фитнес центрове, вие ще откриете всички удобства на добрите наземни курорти на всеки един Norwegian кораб. Можете да вкарате няколко коша на баскетболното игрище,  да потичате или да се видите с приятели в спортните барове. Сателитната телевизия предлага спортни канали, така че да може да следите любимите си спортни предавания и отбори.

И когато слънцето залезе, веселбата продължава с музика на живо, вариетета, танци под звездите, пищни Бродуейски мюзикъли и ослепителни казина в стил Лас Вегас с най-дружелюбните крупиета в морето. Така че, независимо дали искате да видите ледниците в Аляска, Византийските съкровищата на Истанбул или да отскочите до остров Сан Хуан, ще се насладите на несравнимо круизно изживяване.

Хапнете така, както желаете

Обядвате тогава, когато сте гладни. Същото важи и за закуска и вечеря. Няма да ви се наложи  да се измъкнете от леглото за принудителна закуска в 7:45 ч. или да прекъснете това, което правите, за да вечеряте точно в 17:45 ч. Също така смятаме, че трябва да се храните с когото вие искате, така че ние никога няма да изберем с кого да бъдете на масата. Искате да се запознаете с нови хора? И това може да се организира.

Ресторантите са повече от дните на седмицата

NCL има голямо разнообразие от актуални ресторанти с великолепни, съвременни ястия във всеки един от тях. И, с до 13 различни ресторанти и трапезарии на борда, ще намерите нещо, което да задоволи и най-изискания вкус, всяка вечер от круиза. Стек и сухо мартини след великолепен ден за гмуркане. Суши след цял ден край басейна. Френска или средиземноморска кухня след дълъг ден пазаруване. Tapas или Tex-Mex, преди да залагате в казиното.

Паста и бутилка приятно вино след разглеждане на забележителности. Teppanyaki между плуването и джаз певицата. Направени по поръчка специалитети след като приключите с масажа. Бургери и пица за рождения ден на детето ви. Или може би най-романтичната вечеря уединени на вашия балкон. Freestyle Cruising не е нито прекалено елегантен, нито прекалено ежедневен. През деня и вечерта почти всеки стил е подходящ.

За кораба Norwegian Prima

За пионерите и дегустаторите. За търсачите и изследователите на необикновеното. Този кораб е направен за вас. Добре дошли на борда на Norwegian Prima, първият по рода си кораб в този клас, проектиран да надвиши всяко едно очакване от своите пасажери. Разгледайте най-голямата слънчева палуба на круизен кораб, отпуснете се в най-просторните каюти и се насладете на първокласното обслужване.

Бъдете първите, които ще направят 360° разходка край морето по новия Ocean Boulevard. Отведете вкусовите си рецептори на едно невероятно пътешествие през Indulge Food Hall. Или се потопете в един от безкрйните басейни.

Изберете дата на тръгване и вид каюта тук!



  Последни новини
  Анкета