Понеделник, 26 Фев 2024
        
Кораби

Вижте кораба Queen Elizabeth 2

  27.11.2023 09:30  
Вижте кораба Queen Elizabeth 2

Добре дошли в подвижния свят на хотел Queen Elizabeth 2! Този модерен кораб е превърнат в единствен хотел в Дубай, който е постоянно закотвен в пристанището Mina Rashid. Съчетавайки луксозните удобства на хотела със специалния шарм на кораба, Queen Elizabeth 2 предлага незабравимо преживяване за всички гости.

С изглед към града, този уникален хотел предлага невероятна панорамна гледка от всеки ъгъл.

Този кораб хотел е в непосредствена близост до някои от забележителностите на Дубай. Сред тях са небостъргачът „Бурдж Халифа“, търговският център Dubai Mall, Международният финансов център на Дубай и Световният търговски център на Дубай.

Хотел „The Queen Elizabeth 2“ е в района и на пазарът за злато Gold Souk, протокът „Дубай Крийк“ и музеят Etihad Museum.

Кораб хотел в Дъбай

Queen Elizabeth 2 не само предоставя комфорт и лукс, но също така предлага разнообразие от ресторанти, барове и спортни активности за своите гости. Независимо дали сте фен на фината кухня или жадуващи за адреналинови приключения, тук ще намерите нещо, което да задоволи всички вашите желания.

Queen Elizabeth 2 – хотелът, който съчетава елегантността и стилa на кораба с модерния комфорт на един луксозен хотел.

Хотелът разполага със зала за провеждане на събития, подходяща както за големи, така и за малки мероприятия. Гостите могат да тренират във фитнес центъра или да се освежат в басейна с регулирана температура, разположен на покрива.

Класическите стаи с двойно или единично легло, предлагат уютен престой за единични пътници или двойки, които искат да се насладят на съкровищницата от уникални преживявания на борда на QE2. Тези добре обзаведени хотелски стаи предлагат автентично изживяване в кабината на круизен кораб, с оригинални прозорци с илюминатор, предлагащи изглед към Арабския залив или емблематичния силует на Дубай.

Гледка към морето от хотела

 



  Последни новини
  Анкета