Вторник, 27 Фев 2024
        
Дестинации Кораби Морски круизи Оферти

Viking пуска нов круизен кораб за река Меконг

  27.11.2023 15:05  
Viking пуска нов круизен кораб за река Меконг
  Google

Viking разкри планове за разширяване на речния си флот в Югоизточна Азия с въвеждането на новия кораб Viking Tonle. Създаден за река Меконг, този кораб с 80 гости ще се присъедини към другия кораб Viking Saigon в навигацията по маршрута между Kampong Cham Камбоджа и My Tho Виетнам. И двете лодки ще управляват популярния 15-дневен маршрут на Viking „Великолепния Меконг“.

Готов да дебютира на 13 октомври 2025 г., Viking Tonle има за цел да отговори на нарастващото търсене на пътувания до Меконг. Всички дати за плаване за 2026 г. вече са налични за резервация. Създаден специално за пътувания по река Меконг, RV Viking Tonle ще побере 80 гости в 40 външни каюти. Въплъщавайки отличителния скандинавски дизайн на Viking, каютите разполагат с легла в хотелски стил и плъзгащи се стъклени врати, водещи към веранда или френски балкон.

Корабът с 3 палуби също така предлага удобства като спа и фитнес център, басейн и открит скай бар на горната палуба. По време на 15-дневния маршрут пътниците се впускат в културна одисея през Виетнам и Камбоджа, включвайки се в 16 обиколки с екскурзовод. Круизното турне включва хотелски престои в Ханой , Сием Реап  и Сайгон/Хо Ши Мин Сити , резервация за 8-дневно плаване по река Меконг.

Акцентите варират от разглеждане на стария квартал на Ханой и свидетели на танцьорки Apsara до вкусване на местни вкусове на оживени пазари, изследване на храмовия комплекс Angkor Wat, посещение на древните руини на Ta Prohm, прегърнати от лози в джунглата, и откриване на копринени градове, рибарски селища и плаващи пазари по време на реката пътуване.



  Последни новини
  Анкета