Петък, 01 Мар 2024
        
Дестинации Морски круизи Оферти

Новият ден започва на различно място

  30.11.2023 16:09  
Новият ден започва на различно място

Да наблюдаваш залезите и изгревите от палубата на бял круизен кораб – всеки път на различно място – в открито море, докато акостира на пристанището на някой остров или пък бавно поема към следващия – е преживяване, което може да изживеете сега. Гледки, които винаги са по-красиви на живо, отколкото на която и да е снимка или видео и изпълват душата с тиха радост.

Възползвайте се от неустоимото предожение за ваканция през май и се запишете за круиз гръцки Егейски острови на борда на Celestyal Journey, включен в новата програма на MG Travel за периода 26.05-02.06.2024 г.

Тази екскурзия е специално изготвена за всички пътешественици, които не искат да летят със самолет. От агенцията са помислили и за това и са организирали този круиз с тръгване от Солун, за да може всеки да избере своя начин на придвижване до и от началното пристанище и да се наслади на едно прекрасно круизно пътуване.

Отплаването е от Солун по маршрут Солун-Кушадасъ-о.Крит-о.Санторини-о.Моконос-о.Милос-Атина(Пирея)-Солун. Ще имате взможност да се наслаждавате на всички удобства и забавления на борда на кораба. Специално за групата ще бъдат подготвени брегови екскурзии на български език.

Цените са валидни при ранни записвания до 31 декември 2023 г. и започват от 1985 лв.

Програма:

1 ден – Среща с вашия водач на пристанището в Солун в 12:00 часа, където е началната точка на морското приключение. Настаняване на кораба. Отплаване в 19 часа.

2 ден – Акостиране в Кушадасъ. Екскурзия на брега или забавления на кораба. Вечеря. Отплаване в 19:00ч.

3 ден – Закуска. Акостиране в Ираклио, о-в Крит. Екскурзия на брега или Забавления на кораба. Вечеря. Отплаване в 19:00ч.

4 ден – Закуска. Акостиране на о-в Санторини. Екскурзия на брега или Забавления на кораба. Отплаване в 00:30 ч. на 30.05.2024г.

5 ден – Закуска. Акостиране о-в Миконос. Екскурзия на брега или Забавления на кораба. Отплаване в 02:00ч. на 31.05.2024г.

6 ден – Закуска. Акостиране о-в Милос. Екскурзия на брега или Забавления на кораба . Отплаване в 19:00 ч.

7 ден – Закуска. Акостиране в Пирея, Атина. Екскурзия на брега или Забавления на кораба. Отплаване в 17:00 ч.

8 ден – Закуска. Пристигане в Солун. Напускане на кораба. Транспорт, съгласно индивидуалните желания.

Повече подробности тук!



  Последни новини
  Анкета