Понеделник, 04 Мар 2024
        
Дестинации Морски круизи Оферти

Изяществото на Канарските острови и Мадейра

  04.12.2023 14:10  
Изяществото на Канарските острови и Мадейра
  Google

Вие сте традиционалист и държите да прекарате коледните и новогодишните празници, заобиколен от роднини в домашна уютна обстановка. Прекрасно! Щом държите на традициите бъдете и романтик, и подарете на любимата жена романтичен круиз до Канарските острови и Мадейра. Покажете отношение и прекарайте 8 незабравими дни един с друг, заобиколени от история, красота и ... още нещо.

Авиата Круизи ви представят вълнуващ круиз, който ще ви покаже изяществото на Канарските острови и Мадейра. Отплаването е от Лас Палмас, като преди това ще имате възможността да разгледате града. След отплаването си, корабът се насочва към красивия остров Мадейра, който ще ви плени с уникалната си природа и гледки. Ще акостирате в столицата Фуншал. Ще можете да се разходите  в стария град и да вземете лифта до хълма Монте, за да се насладите на гледката.

Следващият остров по маршрута е Тенерифе. Там ще можете да видите вулкана Теиде, който е едно от най-високите вулканични образувания в света и част от наследството на ЮНЕСКО. Ще можете да се позабавлявате в известния парк Лоро, който е дом на множество животни – леопарди, горили, крокодили и даже пингвини и косатки. Ще имате възможност да разгледате и остров Фуертевентура, където се намират едни от най-прекрасните плажове на Атлантическия океан. Задължително е да се запътите към някой от тях и да се насладите на райските гледки и кристално чисти води, които той ще ви предложи.

Последната спирка преди завръщането е остров Лансароте, който е приютил природни чудеса като вулкани, кратери, черни камъни. А едно наистина любопитно място на острова е ресторант Ел Диабло, където гостите могат да хапват храна, грилована на топлината от вулкан.

Краят на пътешествието е в Лас Палмас.

Всичко това на цени от 625 евро, в зависимост от избраната каюта и датата на тръгване. Имате възможност да избирате отпътуване в периода 2 декември 2023 г. - 20 април 2024 г. и да прекарате незабравими празници на борда на AIDAcosma.

Цената включва:

  • престоя в резервираната от вас каюта, които са комфортно обзаведени
  • пристанищни такси
  • такса обслужване
  • пълен пансион на борда: кафе, обяд, вечеря, следобедна закуска & чай, среднощен бюфет и понякога бюфет-изненада
  • всички наливни напитки в основните и бюфетни ресторанти, вкл. наливно вино, бира и безалкохолни напитки
  • участие в мероприятията на борда: игри, състезания, търсене на съкровище, турнири, партита, караоке, тематични вечери
  • музикалните и театрални представления в театъра - танци и партита са предвидени за всяка вечер от круиза
  • всички забавления за децата на възраст между 3 – 18 години
  • ползване на всички съоражения на борда: басейни, шезлонги, кърпи за баня, сауна, турска баня /ако има такава на борда/, джакузи, библиотека, дискотека екскурзоводско обслужване на немски език.

Повече подробности за офертата тук!



  Последни новини
  Анкета