Сряда, 13 Мар 2024
        
Кораби Новини

Вижте един от луксозните кораби на MSC - Grandiosa

   
Вижте един от луксозните кораби на MSC - Grandiosa

MSC Cruises e една от най-бързо развиващите се круизни компании в света. Стартирала пътническите си круизи преди около 30 години, днес е една от компаниите символ на качество, стил и невероятно обслужване. MSC Cruises е компанията с най-млада флотилия, като средната възраст на корабите е под 5 години.

MSC Cruises с гордост отбелязват, че са единствената изцяло италианска круизна компания, с изцяло италиански вкус към красотата и внимание към детайла и 100% италианско обслужване. Ако сте любители на типичната италианска пищност и искате един традиционен, изтънчен круиз със силното влияние на цялата средиземноморска култура, това вероятно е вашата компания.

На корабите на MSC Cruises персоналът говори поне няколко европейски езика, а повечето съобщения, касаещи пътниците се оповестяват на английски, немски, френски и италиански език. Казват, че за MSC Cruises, Средиземноморието не е просто регион на плаване, а домът им.

ГАСТРОНОМИЯ
Специализирани ресторанти (срещу допълнително заплащане):               

Места: 120 за вечеря, 293 за коктейл
Предлага се на: MSC Virtuosa, MSC Grandiosa, MSC Bellissima и MSC Meraviglia
Цена: билет за представлението и коктейл на цена от 15 евро на човек или да си запазят вечеря с тристепенно меню, която се сервира преди представлението, на цена от 35 евро на човек

★ Butcher's Cut 

Стекхаус в американски стил, придружени от различни видове вина и коктейли.   

Места: от 72 до 121 Предлага се на: MSC Grandiosa, MSC Bellissima, MSC Seaview, MSC Seaside, MSC Meraviglia and MSC Splendida Храна: Стекхаус Цена: 68 евро на човек

★ ¡HOLA! TAPAS BAR by RAMÓN FREIXA

HOLA! Tapas Bar ще ви потопи в невероятно кулинарно преживяване, създадено от известния испански готвач Рамон Фреикса, награден с две звезди Мишлен. Гостите могат да се насладят на приятна атмосфера и автентична средиземноморска кухня. 

Места: 64

★ L'ATELIER BISTROT

Това топло, уютно бистро предлага на посетителите си висококачествена френска кухня: разнообразни закуски от сирене и колбаси, охлюви и гъши дроб, традиционни френски десерти и още невероятни изненади.               

Места: 72

★ KAITO SUSHI BAR

Традиция и стил вървят ръка за ръка в този модерен суши ресторант. Това очарователно място предлага вкусна автентична азиатска кухня, приготвена на място само с най-пресните и най-качествени съставки.                   

Места: от 24 до 54

★ KAITO TEPPANYAKI

Традиция и стил вървят ръка за ръка в този модерен тепаняки ресторант.Това очарователно място предлага вкусна автентична азиатска кухня, приготвена на място само с най-пресните и най-качествени съставки.  

Места: 30



  Последни новини
  Анкета