Събота, 09 Мар 2024
        
Кораби Новини

Spectrum of the Seas – спектърът на круизите

  07.12.2023 10:03  
Spectrum of the Seas – спектърът на круизите

Гмурнете се в грандиозното технологично постижение – най новия и най-скъп кораб в Азия „Spectrum of the Seas“ на компанията Роял Карибиън с капацитет от 5 622 гости и дължина 347 метра. Специално създаден за Азиатския пазар едно е сигурно, че ще има от всичко, от вкусна вечеря до зашеметяващи преживявания много от които никога преди не са били достъпни на кораб в морето. И независимо дали сте двойка, семейство, соло пътник или група, ще намерите всичко, което бихте могли да пожелаете на борда.

Дебют – круиз на 18 Април 2019 от Барселона до Дубай, преминаващ през Суецкия канал и Акаба (Йордания).

Открийте новите постижения на борда на Spectrum of the Seas, първият от корабите Квантум Ултра Клас. От вълнуващи виртуални реалности в Sky Pad℠ и персонализираните напитки изработени от роботите в Bionic Bar®, до революционните Апартаменти с изключителни удобства, като частни трапезарии, баня с панорамни гледки. Да не говорим за караоке изпълнения във вашето собствено 3D кино в новия мезонет на две нива: Фамилен Апартамент състоящ се от 3 спални общо за 11 гости.

 

Някои от екстрите които ви очакват на този уникален кораб:

 

Sky Pad (наричан още „жълтото кълбо“)–  Без никакви ограничения! Гмурнете се в Sky Pad преживяване с едно спиращо дъха бънджи. Поставете си устройството „виртуална реалност“, включете го и се потопете в друг свят, на друга планета или в друго време. Не зависимо дали ще ядете бонбони или ще пътувате във времето, това приключение ще ви изстреля нависоко и ще раздвижи вашето въображение.

 
 

North StarУникална стъклена гондола подобие на кабинките на световно известното колело в Лондон „London Eye“, която ще ви вдигне в небесата. С височина от 90 метра над морското равнище, тази атракция ще ви даде възможност да се насладите на уникални гледки.

 
 

SeaPlex : Най-големия затворен комплекс за спорт и забавления на море, където семейства и приятели могат да карат блъскащи колички, да карат кънки, да играят баскетбол и да се забавляват с най-новите изобретения от типа „разширена реалност“.

RipCord by iFly – Skydiving симулатор– Ще бъдете оборудвани с пълна екпировка – специални очила, специален костюм и каска, преди да скочите в стъкленото пространство, където ще изпитате чувството на летене със специалния симулатор.

FlowRider: Познатия вече сърф симулатор -водна пързалка, атракция на борда на повечето кораби на компанията

 
 

Нови специални вечери: Новия и уникален Съчуански ресторант „Sichuan Red“ предлагащ само и единствено ястия от Китайската Съчуанската провинция. Royal Caribbean са познати със своите тематични ресторанти и тук не правят изключение.

Кораба ще представя и отново познатия вече на Quantum-class корабите Two70зала за забавления, с панорамни прозорци представящи ви спираща дъха, 270 градусова гледка към океана.

Основната бюфетната зона ще е с 20% по-голяма, ще е на три нива, със капацитет от 1 844 гости. Там можете да се насладите на уникалната кухня на кораба, различна всеки един ден от вашето пътуване.

Освен това на борда ще дебютира – „Leaf and Bean“, идеално място да опитате традиционен Китайски чайове, класически кафе напитки и току що приготвени традиционни десерти.

Bionic Bar – Отново познат на Royal Caribbean и задължителен за всички най-нови кораби, този бар изненадва с това, че питиетата ви не се правят от бармани, а от роботи! Истински роботи приготвят напитката която поискате (дори можете сами да изберете продуктите) изцяло и само от натурални истински и пресни продукти. Всичко което трябва да направите е да си изберете питие и да се оставите в техните „ръце“.

 

ВИП Апартаменти: Проектиран и създаден да донесе незабравима ваканция за всички гости „Spectrum of the seas“ ще се похвали с първата частна зона за гостите на апартаментите, в нови категории каюти и уникални екстри в частна зона в предната част на кораба на палуби 13 и 16. Пасажерите настанени в тези луксозни зони ще имат достъп с ключ карти, собствен асансьор и специални ресторант и салон само за тях. Ще имат и собствена зона за слънчевите дни, където да се насладят на хубавото време и слънчеви бани, естествено придружено с уникална гледка към океана. Също така само за тях има и специална зона The Boutique – зона където могат да пазаруват.

Специалният Фамилен Апартамент „Ultimate Family Suite“. В този уникален апартамент децата имат собствен кът на втория етаж, където могат да се забавляват самостоятелно, включително и пързалка вътре в апартамента, с която да слизат на 1-вия етаж от мезонета.

 
 

Гостите на апартамента разполагат със собствено 3D кино, включващо съраунд система идеална за караоке, видео игри, филми и за създаване на семейни спомени. Ще може да се помещават общо 11 гости, настанени в 3 спални. Ще има уникална баня, издадена напред в морето, за да предоставя неутразими гледки по време на пътуването.

 
 

Spectrum of the Seas ще дебютира с първи круиз 16 нощувки през Aприл 2019 от Барселона до Дубай.След това ще посети Индия и Сингапур с 14 дневен преход. На 25 Май 2019 ще се отправи към Виетнам, Хонг Конг и Шанхай. Маршрутите от Шанхай ще включват нови пристанища като: Хакодате и Ниигата -Япония, Илокос – Филипини, Владивосток – Русия. През зимата на 2019 година корабът ще се позоционира в Хонг Конг за да предлага специалните си празнични круизи.



  Последни новини
  Анкета