Неделя, 10 Мар 2024
        
Дестинации Новини

Круизи до Малдиви, Шри Ланка и Индия

  07.12.2023 10:30  
Круизи до Малдиви, Шри Ланка и Индия

Круиз, който ще ви отведе до невероятни места и мечтани дестинации! Потопете се в магията на това екзотично и очарователно пътешествие към Малдиви, Шри Ланка и Индия.

Малдиви – раят на Земята, най-отпускащото място на света. Това е едно от местата на Земята, където дъхът ти спира. Топли, кристално чисти и прозрачни води, коралови рифове и многообразие от морски обитатели, уединението на бунгалата, запомнящите се изгреви и залези, дело на най-великия художник – природата, правят мястото необикновено привлекателно.

Главните отплавания са от: Мале, Малдиви или Мумбай, Индия

Изисква се виза за Индия (заявление се подава към консулството на Индия в София)

Посещават се следните пристанища:

Малдиви (Мале); Шри Ланка (Коломбо); Индия (Мормугао, Мумбай, Кочин, Мангалор)

 

Забележителности

 

– Тадж Махал, Индия

Тадж Махал е мавзолей в град Агра, Индия. Смятан е за най-бляскавия паметник на монголската архитектура, съчетаваща ислямски, индийски и персийски елементи. През 1983 г. е включен в Списъка на световното наследство на ЮНЕСКО. Той е смятан за една от най-красивите сгради в света и стои като символ на вечната любов.

Въпреки че централната сграда с известния си бял купол е най-популярният образ на Тадж Махал, съоръжението представлява много по-голям комплекс от функционално свързани сгради.

 
 

– Чаена плантация, Шри Ланка

Любителите на чай и любителите на природата със сигурност ще се насладят на това ароматно пътешествие в чайната индустрия в Шри Ланка. Посетете чайната плантация и фабриката, намираща се в западната част на Шри Ланка, за впечатляващ външен поглед в тази важна индустрия.

 
 
 

 



  Последни новини
  Анкета