Събота, 09 Мар 2024
        
Дестинации

Круизи до Бора Бора и Френска Полинезия

  08.12.2023 09:00  
Круизи до Бора Бора и Френска Полинезия

Почти не ни се вярва,че Френска Полинезия наистина съществува. Необятна красота на вулканични острови, коралови рифове, атоли и море което се слива с небето. Съвкупност от островни групи пръснати насред тюркоазените води на Тихия океан, тези бисери на природата блестят все по- силно. Разположени между Лос Анджелис и Сидни, в сърцето на океана, перлените острови са друг Свят, обгърнат в магия!

Пристанища: Сидни, Австралия; Пиктон, Нова Зеландия; Уелингтън, Нова Зеландия; Пепеете (о-в. Таити), Френска Полинезия; Бора Бора, Френска Полинезия; Остров Моореа, Френска Полинезия; Хонолулу, Хаваи;

Таити –  най- големият остров, заслужено получил прозвището -Кралицата на Пасифика. Той е мястото където можете да се преоткриете сред кристални води и необятна зеленина. Острова Ви предоставя идеална възможност за гмуркане, катерене, каране на сърф и разходки по дългата плажна ивица. Тук се намира и столицата на Френска Полинезия – Пепеете.

 
 

Остров Бора Бора – със сигурност може да бъде определен като най- красивия остров в Света. Заобиколен е от лагуна и риф,а в центъра му е разположен застинал вулкан. Благосклонната природа го е дарила с неподправен романтичен дух и необятна красота. Той е подходящ за ветроходство и водолазно гмуркане, за интензивно отдаване на себе си и потапяне в океана от вълшебства на скъпоценния остров.

 
 

Остров Моореа – “Сърцето“ на Френска Полинезия не може да бъде описано. Със своя пръстен от коралови рифове, гъсти и дъждовни гори, и розови плажове, това е дестинация която трябва да бъде видяна. Очарованието на този остров е не само в природата, а в историята и културата му. Можете да посетите плантацията за ананаси и Центъра за делфини, да се полюбувате на топлите води на кораловата лагуна и на древните полинезийски паметници на културата.

 
 

Рангироа е част от островната група Туамоту и не просто е най- големия атол на Френска Полинезия, а най-величествения на планетата. Оставете белия пясък да мине през пръстите Ви и се потопете в прозрачните води. Атола е олицетворения на Рая и няма да как не се влюбите в него.



  Последни новини
  Анкета