Четвъртък, 14 Мар 2024
        
Дестинации Кораби Морски круизи Оферти

Atlas поставя рекордна седмица за резервации по време на черния петък

   
 Atlas поставя рекордна седмица за резервации по време на черния петък
  Google

Atlas Ocean Voyages обяви най-силната си седмица за резервации досега по време на наскоро приключилата разпродажба по време на „черния петък“. Кампанията “Second Guest Sails Free” и разнообразната комбинация от експедиционни маршрути до началото на 2025 г. намериха отзвук сред пътниците, заявиха от  компанията. „Развълнувани сме от огромния интерес към нашата разпродажба. Това отразява доверието, което ни гласуват нашите партньори и гости, както и привлекателността на нашите уникални предложения“, каза Джеймс А. Родригес, президент и главен изпълнителен директор на Atlas Ocean Voyages.

„Нашият ангажимент за разширяване на предлагането от дестинации и преживявания е ключов фактор за представянето ни при резервации. Независимо дали става дума за полярните чудеса на Антарктида, кулинарното богатство на Европа или културните загадки на Южна Америка, ние предоставяме спектър от възможности за избор за съвременния авантюрист“, обяснява Родригес.

„Second Guest Sails Free“ се оказа привлекателна за пътници, търсещи несравними изживявания без компромис с лукса, казват още от Atlas Ocean. Стимулът, насочен към стойността, привлече не само опитни туристи, но и онези, които се впускат в експедиционен круиз за първи път, добави компанията. Друг важен фактор в неотдавнашната рекордна седмица за резервации на компанията е нейното разнообразно предлагане на маршрути, отбелязват от Atlas Ocean. Общото мнение е, че разнообразието от маршрути, включително летни и зимни експедиции, обхващащи Антарктида, Арктика, включително Свалбард и Гренландия, Европа, Исландия, Южна Америка и други, е завладяло въображението на изследователите. Според данните, възможността клиентите да си осигурят експедиционни круизи до началото на 2025 г. ги е направило още по-привлекателни, позволявайки на пътниците да планират и заплатят своите приключения доста по-рано и по-изгодно.

Подготвяйки се да добави World Seeker към своя флот през 2025 г., Atlas Ocean Voyages в момента оперира с флот от три специално построени експедиционни кораба, World Navigator, World Traveller и World Voyager.

 



  Последни новини
  Анкета