Сряда, 13 Мар 2024
        
Дестинации Кораби Морски круизи Оферти

HAPPY DRINKS промоция за круизи с MSC

   
HAPPY DRINKS промоция за круизи с MSC
  Google

MSC Cruises стартира промоцията Happy Drinks до 31 март 2024 г. За круизи през лятото на 2024-та може да се възползвате от пакет Easy Drink с 50% отстъпка, добавяйки го с цена от 20 € на човек на ден към цената на вашия круиз. Изберете круиз в Средиземно море, Норвежки фиорди, Северна Европа, Кариби, Антили или Северна Америка, Далечен изток на цени от € 395 на човек във вътрешна каюта и добавете своя промо пакет с напитки от Kruizi.

Средновековни замъци и оживени балтийски столици ви очакват в голямо разнообразие от маршрути от 2 до 21 нощувки на борда на чисто новия MSC Euribia, който след дебюта си в Норвежки фиорди през лято 2023 г. ще изпълнява 7-дневен маршрут покрай фиордите. Качете се на борда на MSC Virtuosa, MSC Poseia и MSC Preziosa, плаващи в Северна Европа и открийте чудесата, които могат да бъдат намерени на Британските острови, скандинавските брегове или балтийските държави и усетете Европа, както никога досега.

Да кръстосвате Средиземно море с MSC Cruises означава да се доближите до най-доброто в културата, традициите и паметниците, които от векове обогатяват бреговете му. Осигурете любимите си каюти за своя мечтан круиз още днес, избирайки измежду най-модерните и бляскави кораби и огромен избор от маршрути, различна дължина на круиза и множество опции за пристанище за качване. Това лято из Западно Средиземноморие ще плават MSC World Europa, MSC Seaside, MSC Seaview, MSC Grandiosa, MSC Fantasia, MSC Divina, MSC Opera, MSC Musica, MSC Orchestra, MSC Splendida. В Източното Средиземноморие ще плават MSC Armonia, MSC Lirica, MSC Sinfonia, както и MSC Opera.

Разгледайте Бахамите или открийте очарованието на Ямайка и Доминиканската република на борда на MSC Seashore, MSC Seascape, MSC Meravigglia и MSC Magnifica. Потопете се под звука на плискащи се вълни в Пуерто Рико, Гуадалупе или Мартиника. Изберете круиз по южните Кариби и разгледайте Сейнт Лусия или Барбадос или още по на юг до Тринидад и Тобаго. Насладете се на тропическите чудеса на Западните Кариби.

Цените вече включват бакшиши за още по-безгрижно круизно пътуване. За всички нови резеревации и отплавания, таксата обслужване на персонала (бакшиши) вече е включена в цената и ще се заплаща предварително. По този начин вашето круизно изживяване ще е още по-безгрижно и няма да има нужда да мислите за нищо.

В предложенията на Kruizi ще откриете цени за тарифа BASIC - с най-ниска цена. Може да изберете отплаване и да попитате за промо тарифа HAPPY DRINKS, с която ще получите:

  • круиз
  • пристанищни такси
  • такса обслужване
  • пакет напитки Easy Package на половин цена

Разгледайте офертите тук!



  Последни новини
  Анкета