Петък, 15 Мар 2024
        
Дестинации Кораби Морски круизи Оферти

Лято на круиз Скандинавски фиорди

   
Лято на круиз Скандинавски фиорди
  Google

Пропътувай мечтите си с круиз Скандинавски фиорди с Олесунд - MSC Euribia от Руал Травел. Програмата е деветдневна и включва всички трансфери, една нощувка в Копенхаген, седем нощувки на борда на круизен кораб MSC Euribia с включени пристанищни такси, водач-придружител от туроператора, забавления и развлекателна програма на борда. Изхранването на кораба е на база закуска, обяд, вечеря (пълен пансион) и междинен бюфет, напитки (вода, кафе, чай).

Пакетът включва и посещение с екскурзовод на български на Копенхаген. Възможност за допълнителни екскурзии в Нордфьордрейд, Олесунд, Флам и Хамбург срещу доплащане. Лети се с авиокомпания Austrian Airlines, като пакетната цена включва самолетен билет, летищни такси, ръчен багаж до 8 кг и чекиран багаж до 23 кг.

Това невероятно приключение е в периода 13-21.07.2024 на цени от 3 643 лв. по маршрут  Копенхаген – Нордфьордейд – Олесунд – Флам – Кийл (Хамбург) – Копенхаген.

За MSC Euribia

Каюти: Всички каюти са снабдени със собствен санитарен възел с душ и тоалетна, разполагат с: климатик, сателитна телевизия, сателитен телефон (допълнително заплащане) и директен телефон за разговори само на борда, минибар (допълнително заплащане), малък сейф, сешоар. Името на вашия стюард на каютата е посочен във вашата каюта. Всички чаршафи и хавлии във вашата каюта ще бъдат сменяни регулярно. Баните са снабдени с сапуни и течен сапун за душа.

Хранене на борда: Храненето на борда е организирано по следния начин: закуската и обяда са в няколко ресторанта и са на блок маса. Закуската и обяда като часове са в широк диапазон. Вечерята, включена в цената, може да е в два ресторанта – бюфет на блок маса, където отново храненето е в широк диапазон, и а ла карт ресторант, в който храненето е винаги в определен час и на определена маса по време на целия круиз. В „а ла карт“ ресторанта за вечеря на една маса не могат да седят пътници с платени пакети за напитки и такива без.

Ресторантите и бюфетите на борда предлагат богата и разнообразна селекция от ястия. На кораба има и ресторанти, които не са включени в пакетната цена. В тях се заплаща фиксирана такса за вечеря или според цени в меню. Във всички ресторанти, обаче, ако поръчате напитка, различна от вода или чай от диспенсър, тя ще ви бъде начислена на бордната ви сметка за круиза.

На борда на кораба след като се регистрирате при качване, ще получите магнитни карти, които са носител на всякакъв вид информация. С тях слизате и се качвате на кораба /това не изключва носенето на лични документи за самоличност/, в нея се съдържат всички ваши данни, включително и снимка, за да се проверяват всички пасажери, които слизат и се качват. С тази карта също така влизате в каютата си.

Освен това, след регистрация, в нея, чрез кеш или с кредитна карта, ще депозирате по 150 евро минимален депозит на човек, от който депозит в последствие ще ви се приспаднат суми - таксата обслужване /или т. нар. бакшиши/, ако се включите в екскурзии, организирани от MSC Cruises, когато поръчвате напитки, лични разходи, покупки на борда и т.н. Нямате кешови разплащания на борда, всичко, като разплащане, е с тази карта (без залаганията в казиното). В този маршрут валутата на борда ще е единствено и само евро. При надвишаване на тази сума, можете да направите допълнителен депозит. В края на пътуването, преди напускане на кораба, при разплащане, ще доплатите ако сте изразходили повече или ще ви възстановят разликата, ако не сте изразходили цялата сума.

Забави и развлечения: През деня отбор от аниматори на кораба ще организира различни безплатни дейности на палубата или в салоните и всеки може да се присъедини. Вечер има музика в салоните и представления в театъра, организирани от професионални артисти. Развлкателните дейности се организират от многоезичен персонал.

Волтаж на борда: Контактите в каютите са с променлив ток на: 110-220 волта. От съображения за безопасност, електрически уреди не могат да бъдат използвани в каютите с изключение на електрическите самобръсначки; гладенето в каютите, е строго забранено. Всяка кабина разполага със сешоар.

Чуждестранна валута: Еврото е официална валута на борда на корабите на MSC.

Разгледай офертата и резервирай своето пътуване тук!



  Последни новини
  Анкета