Вторник, 12 Мар 2024
        
Дестинации Морски круизи Оферти

Круиз бели нощи по Норвежките фиорди с MSC Poesia

   
Круиз бели нощи по Норвежките фиорди с MSC Poesia

Възползвайте се от невероятното предложение за круиз бели нощи по Норвежките фиорди с най-новия MSC Poesia от Ocean Travel. Цените започват от 3343 лв. в зависимост от избраната каюта. Програмата на пътуването е деветдневна от 01.06 до 09.06.2024 г. и включва:  

  • Самолетни билети по директни полети София-Копенхаген-София
  • Трансфери летище-пристанище, пристанище-хотел, хотел-летище
  • Нощувка със закуска в централно разположения хотел Scandic Copenhagen 4* или подобен в Копенхаген
  • Водач от фирмата през цялото пътуване
  • Панорамна обиколка на Копенхаген с лиценциран екскурзовод на български език - 7 нощувки на луксозния круизен кораб MSC POESIA
  • Пристанищни такси
  • Богат асортимент от храна за закуска, обяд, следобедна закуска и вечеря
  • Някои от напитките в бюфет зоната

Маршрут: Копенхаген (Дания) / Варнемюнде (Германия) / Берген (Норвегия) / Ейдфьорд (Норвегия)/ Кристиансанд (Норвегия) / Осло  (Норвегия) / Копенхаген (Дания)

Програма на организираното круизно пътуване:

1 ден София-Копенхаген /Дания/излитане от летище София. Трансфер от летището до пристанище Копенхаген. Колоритния Копенхаген се намира на северното крайбрежие на Дания, с изглед към широкия пролив Йоресунд. Тази оживена столица може да се похвали с кухня със звезда Мишлен, жизнена култура на изкуство и богатство от забележителна архитектура. Трансфер до круизния терминал. Настаняване в круизния кораб MSC POESIA. Нощувка на круизния кораб MSC POESIA.

2 ден Морски курорт Варнемюнде е разположен в устието на река Варнов. Той е атрактивен немски морски курорт с елегантна архитектура и красив бял плаж. Тази дестинация е идеалната отправна точка за посещение на исторически градове. Възможности за допълнителни екскурзии. Нощувка на круизния кораб MSC POESIA.

3 ден В открито море. През целия ден корабът е в открито море и ще можете да се възползвате от лукса и забавленията с развлекателната програма на борда. Нощувка на круизния кораб.

4 ден Берген. Пристанищният град Берген е защитен от Северно море от великолепни фиорди и острови. Брюген, неговият ханзейски квартал, е обект на световното наследство на ЮНЕСКО, характеризиращ се със силно средновековно наследство и цветни дървени къщи. Възможност за допълнителни екскурзии. Нощувка на круизния кораб MSC POESIA.

5 ден Ейдфьорд. Разположен в живописния окръг Вестланд на Норвегия, Ейдфьорд предлага невероятни гледки във всички посоки. Намираща се в края на стъкления фиорд, тази компактна община е дом на безброй природни чудеса, включително зелени гори, зашеметяващи планини и драматични водопади. Дестинацията е мечтано място за ентусиасти на открито. Може да се разходите по великолепните брегове, или да се впуснете в девствената пустиня. Нощувка на круизния кораб MSC POESIA.

6 ден Кристиансанд. Норвегия е страна, известна със своите драматични фиорди, скалисти брегове, блестящи ледникови пейзажи и назъбени планински вериги. Тук морският курортен град Кристиансанд предлага привлекателен брой атракции за посетителите, от групата си от културни чудеса до бляскавото яхтено пристанище и плажове. Старият град на Кристиансанд, Posebyen, предлага очарование на шоколадова кутия със своите варосани дървени къщи и еклектична колекция от магазини, докато неговият градски център се гордее с набор от изискани музеи, ресторанти и улично изкуство. Възможност за допълнителни екскурзии. Нощувка на круизния кораб MSC POESIA.

7 ден Осло. Столицата на Норвегия ще ви запознае с културата и жизнеността на норвежкия народ. Идеално място за тази цел е крепостта Акерсхус, построена от 12 век, в която историята се слива с красивата гледка към пристанището. Или можете да се разходите в скулптурния парк Vigelandsparken, където можете да се възхитите на 212-те творби на Густав Вигеланд. Друга атрактивна идея е да се качите на покрива на Операта, футуристична сграда от мрамор и стъкло. Възможност за допълнителни екскурзии. Нощувка на круизния кораб MSC POESIA.

8 ден Копенхаген. Сутринта слизате на пристанището в Копенхаген. Отправяте се на панорамната обиколка  на датската столица Копенхаген. Ще започнете от символа на страната „ Малката Русалка“, следва фонтана „Гейфон“, двореца Амалиенборг, от където ще видим друг символ – Операта, продължавате с двореца Кристиянборг – днес Парламент, Борсата, Националната художествена галерия, Кметството, паметника на Андерсен, нулевия километър, най-стария увеселителен парк „Тиволи“ и  Глиптотека, известен с най-богатата колекция в Северна Европа от египетски, гръцки, римски, етруски експонати, както и картини на Реноар, Сезан, Делакроа, Гоген, Мане, Моне, Ван Гог, Пикасо и скулптури на Жан-Батист Карпо, Огюст Роден и др. /обиколката е панорамна и не предвижда влизане в обектите/. Настаняване в хотела. Нощувка.

9 ден Копенхаген. Закуска. Отправяте се с автобуса на посещение на кралския дворец Розенборг – едно от архитектурните творения на Крал Кристиян IV. По желание ще разгледате Трезора с ценностите на Датската Корона или ще се разходите в прекрасния парк с розариум. Трансфер до летището. Полет за София.  Кацане на летище София.

Повече за офертата може за откриете тук!



  Последни новини
  Анкета