Вторник, 26 Мар 2024
        
Кораби Новини

Regent кръсти новия кораб Seven Seas Grandeur в Маями

   
Regent кръсти новия кораб Seven Seas Grandeur в Маями
  Google

Regent Seven Seas Cruises беше домакин на тържество в Маями, Флорида, на 10 декември 2023 г., за да посрещне най-новия си кораб - Seven Seas Grandeur.

Като част от празненствата Regent представи Journey in Jewels, първото яйце на Фаберже, което постоянно пребивава в морето. Специално проектираният шедьовър сега ще бъде изложен в атриума на Seven Seas Grandeur.

Събитието включваше и участие от носителката на много награди, актрисата и певица и автор на бестселъри в New Times - Kristin Chenoweth.

Сара Фаберже, член-основател на Съвета за наследство на Фаберже и правнучка на Питър Карл Фаберже, изпълни задълженията си на кръстница на елегантното и ексклузивно гала събитие, носейки бижута по поръчка на Фаберже, които ще бъдат продадени на търг за фондация Gemfields.

„Seven Seas Grandeur е най-очакваният нов луксозен кораб, който ще отплава тази година. Постижение, станало възможно благодарение на майсторството и изящно око за превъзходство в дизайна от Studio DADO и Fincantieri, които заедно с нашия екип в Regent, предоставиха наистина забележителен произведение на изкуството“, каза Хари Зомер, президент и главен изпълнителен директор на Norwegian Cruise Line Holdings Ltd.

„Всяка характеристика на този кораб е по-зашеметяваща от предишния, от колекцията от изкуство от световна класа и изкусителните изживявания до пищно проектираните апартаменти, ресторанти, барове и салони. Seven Seas Grandeur поставя нов стандарт за обслужване и комфорт в туристическата индустрия и ние сме щастливи да представим този невероятен нов кораб на взискателните пътешественици, докато изследват света с Regent,” каза Зомер.

„С една дума, Seven Seas Grandeur спира дъха и ние с нетърпение очаквахме възможността да кръстим нашия великолепен нов кораб“, каза Андреа ДеМарко, президент на Regent Seven Seas Cruises. Тя допълни, че Regent е върхът на луксозните изживявания, но не просто защото имат най-луксозната флота в света с ненадминато пространство в морето. Хората са тези, които вдъхват живот на визията на Regent, осигурявайки незабравими моменти на гостите, които остават за цял живот. „Успехът през последните 30 години беше възможен само благодарение на неуморната работа и непоколебимия ангажимент за предоставяне на ненадминати изживявания от нашия екип и членове на екипа в нашите глобални офиси всеки ден“, каза още ДеМарко.



  Последни новини
  Анкета