Сряда, 13 Мар 2024
        
Дестинации Кораби Морски круизи Оферти

Радвайте се на удоволствието от FreeStyle круиза с NCL

   
Радвайте се на удоволствието от FreeStyle круиза с NCL
  Google

Опознайте Азия и се възползвайте от изключителната оферта на Contitrans-m за 11-дневен круиз Сингапур-Тайланд-Виетнам-Малайзия. Посрещнете новата година на ново място и изживейте мечтите си на кораба Norwegian Jewel. Датата на отпътуване е 05.01.2024 г., а цените започват от 915 евро.  

Освен интересни дестинации, пътувайки с кораб на Norwegian Cruise Line, където и да е по света, се радвате на удоволствието от FreeStyle круиза. Това означава много неща, но ето най-съществените:

  • Възможността да не спазвате етикет по отношение на вечерното облекло, тъй като дрес кодът е FreeStyle
  • Възможността сами да определяте дневната и вечерната си програма, по ваш вкус и предпочитание, тъй като не се налага да спазвате часове за вечеря.

Храненето също е FreeStyle, което означава че всяка вечер може да се храните където и когато пожелаете. На ваше разположение са два основни a-la-carte ресторанта, с интернационално меню, което се сменя във всяка от вечерите на круиза, плюс един a-la-carte ресторант с пан-азиатска кухня, плюс бюфет на самообслужване с разнообразни специалитети през целия ден, плюс 24-часов снек-бар, в който по всяко време на денонощието може да похапнете леки храни.

Във всички ресторанти на кораба се сервира безплатна, наливна, питейна вода с лед - "ice-water". Независимо дали е време за закуска, обяд или вечеря, ако ви се допие едно черно кафе, може спокойно да го поръчате във всеки ресторант, тъй като филтърното кафе също е включено в цената на круиза. Безплатни са и разнообразните видове чай, които се сервират в ресторантите. Освен в ресторантите, наливна  "ice-water", филтърно кафе и чай може винаги да си вземете от някой автомат за напитки, каквито има на множество места на бюфета на кораба. Автоматите са достъпни денонощно.

Вероятно обаче, консумацията ви на напитки няма да се изчерпи с кафе, чай и вода и ако е така, то може би за вас ще бъде интересно да се запознаете със съдържанието на FREE-AT-SEA пакета.

Free-at-sea е предплатен пакет, който включва 4 екстри:

1) Пакет алкохолни и безалкохолни напитки, безлимитна консумация (описание);

2) Пакет вечери в специализираните ресторанти, в които храненето по принцип е платено и се изисква предварителна резервация. Може да избирате измежду: френски ресторант, италиански ресторант, бразилска чураскария, японско тепаняки и стекхаус;

3) Пакет интернет - броят на предоставените минути зависи от продължителността на круиза;

4) Отстъпка за брегови екскурзии - по 50$ за всяко пристанище, за 1-я гост в резервацията за круиз. Колкото повече екскурзии поръчате, толкова по-голяма отстъпка ще получите, например резервирате екскурзии в 3 пристанища - получавате общо 150$ отстъпка за цялата каюта, резервирате екскурзии в 5 пристанища - получавате 250$ отстъпка за цялата каюта;

Цената на Free-At-Sea пакета за 11-дневен круиз е 199€ за гост. Подробно описание на FREE-AT-SEA ПАКЕТА може да прочетете тук.



  Последни новини
  Анкета