Четвъртък, 14 Мар 2024
        
Дестинации Кораби Оферти

Промоция на ранни резервации за лято 2024

   
Промоция на ранни резервации за лято 2024

До 31.03.2024 г. може да резервирате круиз от програмата на Celebrity Cruises със 75% отстъпка за втория гост на нормално легло в двойна каютата от Contitrans-m. Наличностите от свободни каюти и базовите цени, спрямо които се изчислява отстъпката, се променят динамично, в зависимост от запълняемостта на корабите, така че не се бавете и резервирайте.

Може да избирате от премиум круизите със Celebrity Cruises, която e компания от премиум сегмента в круизната индустрия с амбицията да бъде сред първите в класацията. Създадена в далечната 1989 година, Celebrity неотклонно следва стандартите, които правят морските круизи предпочитан начин за почивка, пътешествие и развлечение. Корабите, носещи емблемата “X” са символ на модерния лукс, предпочитан от млади по дух и възраст любители на морето, разполагащи с прилични финансови възможности.

Флотилията на Celebrity Cruises се състои от 17 круизни кораба от премиум клас. Два от корабите са предназначени само за експедиционни круизи из архипелага Галапагос. Компанията изпълнява програма за пълно обновяване на по-старите кораби от флотилията си. Последният кораб преминал през такова обновяване е Celebrity Millennium, който посрещна в COVID-кризата като стар кораб, но през 2021 г. вече е чисто нов, с напълно обновен интериорен дизайн, както и с напълно обновена навигационна част.

Най-новият круизен кораб от флотилията е Celebrity Ascent. Той беше пуснат в експлоатация през ноември 2023 г. Последният кораб от най-новия клас, т.нар. EDGE-серия, се очаква да бъде готов през 2025 г. Той ще се казва Celebrity Xcel и круизите, планирани с него вече са в продажба. Всичко за модерните и много впечатляващи кораби от EDGE-клас може да прочетете тук.

Ако търсите обаче кораб с по-интимна атмосфера и с по-малко пасажери на борда, няма да сбъркате ако изберете круиз с кой да е от останалите кораби от флотилията на Celebrity Cruises. Високото качество на круизния продукт и на предлаганите услуги е гарантирано.

  • КРУИЗИ В КАРИБИТЕ ОТ ФОРТ ЛОДЪРДЕЙЛ, ФЛОРИДА, САЩ
  • КРУИЗИ ДО ПОРТУГАЛИЯ, КАНАРСКИТЕ ОСТРОВИ И МАРОКО
  • КРУИЗИ В ЗАПАДНО СРЕДИЗЕМНОМОРИЕ - ИТАЛИЯ, ИСПАНИЯ, ФРАНЦИЯ, ПОРТУГАЛИЯ
  • КРУИЗИ ИЗ ГРЪЦКИТЕ ОСТРОВИ, ХЪРВАТСКА, ИТАЛИЯ, ЧЕРНА ГОРА И ТУРЦИЯ
  • КРУИЗИ ДО НОРВЕЖКИТЕ ФИОРДИ, ИСЛАНДИЯ И БРИТАНСКИТЕ ОСТРОВИ
  • КРУИЗИ ИЗ СКАНДИНАВСКИТЕ ДЪРЖАВИ
  • КРУИЗИ С НАЙ-НОВИЯ КОРАБ В ЕВРОПА ЗА 2024 ГОДИНА - CELEBRITY ASCENT
  • КРУИЗИ В ЮЖНА АМЕРИКА И ДО АНТАРКТИКА

Разгледайте най-добрите селекции от премиум круизи по региони и за пътувания през 2024 г., тук!



  Последни новини
  Анкета