Петък, 15 Мар 2024
        
Дестинации Морски круизи Оферти

Неустоими предложения

   
Неустоими предложения
  Kruizi

Промоцията на Norwegian Cruise Line за круизи подължава до 21.12.2023 г. Възползвайте се от специални цени с 50% намаление на избрани зимни круизи в Обединени Арабски Емирства, Азия и Кариби на цени от € 224 на човек за едноседмичен круиз. Резервирайте вашата почивка с Kruizi и не изпускайте последната възможност за празничен круиз на толкова ниски цени с NCL Dawn. Изберете Коледа и Нова година в Ориента или от маршрутите за приключенци, сред които са Африка и Южна Америка.

Разкрийте дивата си страна

Пейзажът, на който ще станете свидетели в Африка, е толкова див и разнообразен, колкото и създанията, които се разхождат свободно. Направете еднодневно сафари от залива Ричардс или посетете Национален парк Addo Elephant близо до Порт Елизабет. На запад разгледайте лозята от световна класа в плодородните Cape Winelands и се забавлявайте с очарователни африкански пингвини на Boulder Beach в Кейптаун. Всяко пристанище предлага незабравими приключения, а всеки кораб обещава прекрасни дни в морето.

Поемете по живописния маршрут на южноамерикански круиз

Изберете от различни южноамерикански круизни маршрути, които ще ви отведат на места далеч отвъд вашето въображение. От древни цивилизации до драматични гледки на бързи водопади, круизите в Южна Америка правят впечатление. Открийте изгубения град на инките от върха на планината в Мачу Пикчу. Смесете се сред истинския „Марш на пингвините“ на Фолкландските острови, където стотици хиляди Магеланови пингвини правят своя дом. Или обиколете канала Бийгъл в най-южния край на този мистериозен континент и се насладете на свеж въздух, докато се чудите на ледниците навсякъде около вас. Ако някога сте се чудили какво има в края на дъгата, не се чудете повече.

Ако още се колебаете и не може да решите помислете за екзотично приключение до Азия или за карибска магия без виза.

Потопете се в мистиката, красотата и вечните култури на Азия

Енергията на Токио, малки села в Индонезия, където времето е спряло. Вълнението и мистерията на Азия привличат културно любопитните и жадните за приключения. Яздете слон, разгледайте базар или медитирайте в древен храм. Разопаковайте веднъж, изследвайте другия край на света и създайте спомени за цял живот. Открийте храмове и дворци, сгушени сред непокътнатите пейзажи на Камбоджа. Вдъхновете се от футуристичните небостъргачи, пронизващи облаците, докато пътувате до Сингапур. Зърнете почитания Изумруден Буда в Големия дворец на Банкок. Вълнението и мистерията на региона примамват и ви очакват вечни изживявания.

Карибите и техните вечно сини красоти

Насладете се на калипсо музиката и пътувайте до Карибите, където кристално чистите води и слънчево небе Ви очакват на вашия карибски круиз. Изберете от голямо разнообразие от кораби, включително Norwegian Getaway, Norwegian Escape и най-новите, най-вълнуващи кораби Norwegian Bliss и Norwegian Encore. Изберете от 11 удобни пристанища за отплаване и маршрути, които предлагат много време в рая до круизните пристанища на Източните Карибите, Западните Карибите и Южните Кариби. По пътя изпитайте свободата и гъвкавостта и се насладете на пътуване, толкова вълнуващо, колкото и местата, които посещавате.

Рзгледайте всички оферти тук!



  Последни новини
  Анкета