Вторник, 26 Мар 2024
        
Дестинации Новини

MSC изгражда най-големия терминал за круизни кораби в порт Маями

   
MSC изгражда най-големия терминал за круизни кораби в порт Маями

MSC Cruises в момента е в процес на изграждане на най-големия круизен терминал в Северна Америка, проектиран да поеме зашеметяващите 36 000 пътници за един ден. Този нов терминал, част от MSC - най-бързо развиващата се круизна линия в света, се ситуира в Маями и ще служи като терминал клас AA и клас AAA на PortMiami.

Амбициозният проект на стойност 350 милиона щатски долара стартира през март, като първоначално имаше за цел да бъде завършен през 2023. След като бъде завършен, той ще има капацитета да обслужва до три кораба едновременно, включително корабите от световна класа на MSC.

Една забележителна характеристика на терминала е способността му, круизните кораби да се свързват към бреговото захранване, което им позволява да изключват двигателите си, докато са на дока. Разположен в непосредствена близост до терминал А на Royal Caribbean.

Стартирайки през 2025 г., MSC World America ще оперира от най-новия терминал в Маями. Най-големият базиран в Северна Америка кораб на MSC ще предлага едноседмични карибски пътувания.

От компанията подчертават, че този нов терминал има за цел да подобри привлекателността на карибските круизи за своите гости, предоставяйки изключително изживяване, дори още преди да са стъпили на борда на кораба.



  Последни новини
  Анкета