Събота, 30 Мар 2024
        
Дестинации Новини

Scenic Luxury Cruises стартира новогодишните си намаления

   
Scenic Luxury Cruises стартира новогодишните си намаления

Scenic Luxury Cruises & Tours стартира новогодишното си събитие за спестявания, според Cruiseindustrynews. Кампанията ще позволи на гостите да спестят до 35% от цените в каталога и да се насладят на безплатни трансфери и полети в бизнес класа по избрани маршрути в Европа, Югоизточна Азия, Австралия и Антарктика.

Намаленията са валидни от 21 до 29 февруари 2024 г. и са приложими за избрани ол инклузив речни маршрути, включително нови за 2024 г., за плаване по река Дунав и за новия круиз на спортните легенди по Сена, приветстващ бивши олимпийци и гости на борда седмици преди началото на Олимпийските игри в Париж през 2024 г.

За океански круизи новогодишните намаления са налични за над 65 маршрута, включително нови пътувания на борда на Scenic Eclipse I и II, от крайбрежието на Кимбърли в Австралия до източното крайбрежие на Антарктика.

Промоциите включват маршрути като осемдневните скъпоценни камъни на Дунава от Мюнхен до Будапеща, 11-дневният круиз Бордо, 13-дневното пътешествие в Антарктида и 11-дневното пътешествие „Древна пустиня“.



  Последни новини
  Анкета