Петък, 29 Мар 2024
        
Дестинации Новини

Какви круизи се предлагат из Азия?

   
Какви круизи се предлагат из Азия?

Азия

Дом на някои от най-старите цивилизации в света, Азия е хармония на безброй култури и истории, френетични градове, спокойни пейзажи и хипнотизиращи храмове. Круиз в Азия не е само едно пътешествие от едно екзотично пристанище до друго, а е покана да разгледате някои от най-забележителните дестинации в света за една незабравима почивка. Потопете се над известния национален парк Хаконе в Токио в гондола, открийте оживения нощен живот на Хонг Конг или разходка по живописната река на Сингапур с спирки в два от най-старите храмове в града. 

Най-подходящото време за круизите в Азия са месеците от октомври до март, когато при нас е студено, влажно и неприятно.

Препоръчваме Ви да изберете 10-дневни или по-дълги, за да може да видите възможно най-много от Азия, като тук не става дума само за Китай, Япония, Южна Корея, Тайван. Избирайки круиз в Азия, може да тръгнете от Сингапур и да достигнете до Тайланд, Камбоджа и Виетнам, както и да се насочите към Далечиня Изток като Филипини и Индонезия

Разбира се, възможностите за комбинации са много – можете да съчетаете Класическа Азия с Далечен Изток и Югоизточна Азия с над 21-дневен круиз, както и да набележите най-интересните за Вас места и да успеете да ги видите и за седмица

Документи за пътуването Ви задължително трябва да включват международен паспорт с валидност минимум 6-месеца след края на круиза.

За българи някои от държавите в Азия за туристически пътувания не са необходими визи, за други срещу малка такса виза се издава на борда на круизната компания, но някои като Китай изискват задължително издадена виза преди началото на Вашето пътуване.

Доверете се на нашите круизни специалисти и ще получите най-добрия съвет заорганизирането на вашето пътешествие в необятната част от света, наречена Азия!

 
 


  Последни новини
  Анкета