Четвъртък, 28 Мар 2024
        
Морски круизи Новини

Неймар празнува с мацки на круиз

   
Неймар празнува с мацки на круиз

След като видеоклиповете на Неймар, облян в сълзи по средата на рехабилитацията му, станаха вирусни, сега изглежда, че бразилската звезда бавно забравя болката. Въпреки че ходи с бастун и има известни затруднения в резултат на операцията на лявото коляно, която претърпя заради скъсани връзки, това не му попречи да се забавлява на круиз, който отплава във вторник.
Футболистът на Ал Хилал беше видян в кресло, заобиколен от гости и пеещ по средата на парти на круизния кораб, тръгнал от Сантос, съобщи TycSports.
Сред многото луксове, представени от MSC Preziosa, в който Неймар е домакин на тридневното пътуване, са най-дългата водна пързалка в морето с дължина 120 метра, казина, специализирани магазини, боулинг, зали за игри, 4D кина, воден парк, фитнес, спа и театрални представления и музикални номера.
„Това ще бъдат три дни и три нощи на голяма дързост и радост, празнувайки всичко, което нашият Ней харесва най-много! “, обяви страницата на събитието, което струва между $1,070 и $5,650.
През октомври, по време на двубоя срещу Уругвай за квалификациите по пътя към Световното първенство през 2026 г., Неймар получи скъсани кръстни връзки и менискус на левия крак.

Ней ходи с помощта на бастун, за да облекчи тежестта на тялото си на десния крак.



  Последни новини
  Анкета