Четвъртък, 04 Апр 2024
        
Кораби Морски круизи Оферти

Трансатлантически круиз от Сантос

   
Трансатлантически круиз от Сантос

Впуснете се в едно незабравимо морско пътешествие, което ще ви преведе през 4 държави и ще ви осигури една пълноценна почивка. Авиата Травел ви предлагат този круиз, който започва на 30.03.2024 г. с обиколка на крайбрежието на Бразилия: от Сантос до Рио де Жанейро.

Продължава с 8 дни в открито море, прекосявайки Атлантическия океан в посока Канарските острови - Санта крус де Тенерифе ще ви очарова с красиви крайморски алеи, екзотичните цветя и палми и много уютни заведения.

Следваща спирка е Казабланка, Мароко, а от там се отправяте към Испания - Малга, Валенсия и Барселона, и края на круиза е в Генуа, Италия. Имате на разположение 22 дни, за да се насладите на впечатляваща природа, история, море, слънце, гледки и безброй невероятни моменти, които сами ще си създадете. Подарете си тази впечатляваща ваканция на цени от от 1359 евро и започнете вашата пролетна ваканция подобаващо.

MSC CRUISES - Корабът MSC GRANDIOSA

  • Брой пътници: 6334
  • Брой екипаж: 1700
  • Година на пускане на вода: 2019
  • Полезен обем: 177100
  • Ширина: 43
  • Дължина: 331
  • Скорост: 23 възела

Разнообразните иновации, с които Grandiosa може да се похвали, подсигуряват невероятното преживяване на гостите й през всички сезони. Любителите на невероятни забавления могат да се наслаждават на Cirque du Solei, специално създадени за MSC Grandiosa, докато тези, които предпочитат тишината и релакса, имат възможността да се насладят на MSC Aurea Spa, панорамния фитнес салон, както и на басейните и джакузитата на борда.

MSC Cruises e една от най-бързо развиващите се круизни компании в света и е компанията с най-млада флотилия, като средната възраст на корабите е под 5 години. MSC Cruises с гордост отбелязват, че са единствената изцяло италианска круизна компания, с изцяло италиански вкус към красотата и внимание към детайла и 100% италианско обслужване. Ако сте любители на типичната италианска пищност и искате един традиционен, изтънчен круиз със силното влияние на цялата средиземноморска култура, това вероятно е вашата компания.

Повече подробности за офертата може да откриете тук!



  Последни новини
  Анкета