Петък, 05 Апр 2024
        
Дестинации Новини

Круизи из Европа

   
Круизи из Европа

Круиз из Европа (Europe) е вълнуващо преживяване дори за хора, които са били във всяка една европейска страна и са пътували доста по света. Те ви дават друг поглед върху познатите места и се наслаждавате на удоволствия и забавления, които няма как да ви се случат, ако пътувате с кола, самолет или влак.

Плаването с круизен кораб определено е възможност за нови изживявания и вълнуваща почивка. Запознайте се с основните европейски круизни маршрути. Ако си харесате някой и имате нужда от повече подробности и помощ, за да си набележите интересни неща за правене, свържете се с нас, ние ще ви помогнем да изберете и резервирате перфектния круиз за вас.

Кризи по Западно и Източно Средиземноморие

Круизите по Средиземно море (Mediterranean Sea) са едни от най-предпочитаните и от хора, които ще плават за пръв път, и от опитни круизни пътешественици. Маршрутите са разнообразни, изпълняват се целогодишно и предлагат по нещо за всеки вкус: археологически и културни забележителности, природни забележителности, досег до велики произведения на изкуството, разкошни ястия и прекрасни вина.

Круизите в Западно Средиземно моревключват плаване през Италия (Italy), Испания (Spain), Франция (France) и Португалия (Portugal).

Според маршрута, който сте избрали, посещавате велики градове като Рим (Rome, Italy), Барселона (Barcelona, Spain), Лисабон (Lisbon, Portugal) или бляскави места като Монте Карло (Monte Carlo, Monaco) и Ница (Nice, France). Приключенствате в Корсика (Corsica, France) или Сардиния (Sardina, Italy), или се забавлявате в Майорка (Mallorca), част от Балеарските острови (Balearic Islands, Spain).

St. Peter's Basilica, Vatican, Rome, Italy

Круизите в Източно Средиземно моревключват плаване през Хърватска (Croatia), Черна гора (Montenegro), Италия и Гърция (Greece). Дубровник (Dubrovnik, Croatia), Сплит (Split, Croatia) и Котор (Kotor, Montenegro) са едни от най-живописните места по крайбрежието на Южна Европа. Ако сте любители на природата, историята и красивите плажове, за вас ще е истинска радост да посетите и Йонийските острови (Ionian Islands, Greece) – Корфу (Corfu) и Закинтос (Zakynthos).

Круизни маршрути Британски острови и Северно море

Круизните маршрути в това направление включват Англия (England), Уелс (Wales, United Kingdom), Шотландия (Scotland), Северна Ирландия (Northern Ireland), Нормандските острови (Channel Islands, United Kingdom), понякога Исландия (Iceland) и дори Гренландия (Greenland).

Зелено, синьо, често и мътно сиво – това са основните цветове, които ще съпътстват плаването ви, независимо от точния маршрут.

При тези круизи основни са три неща: мрачно-приказните пейзажи; историческите забележителности и многобройните легенди, които ще чуете, докато ги разглеждате; вкусната бира и вкусната храна.

Red bus, London, United Kingdom

 



  Последни новини
  Анкета