Събота, 06 Апр 2024
        
Новини Речни круизи

Малките, но специални пътешествия

   
Малките, но специални пътешествия
  Google

Плавайки по най-големите реки в света, от Волга до Яндзъ, от Рейн до Рона, както и по-малко известните „малки“ реки по целия свят, речните круизи предлагат едно по-интимно преживяване, целящо правилното проучване на точките по маршрута.

Речните кораби са много по-малки, което им придава усещането за романтика, индивидуален и специален подход към всеки пътник. Те предлагат и възможността да плавате до по-плитки и недостъпни точки, но това означава също и че предлагат по-малко бордни забавления и удобства.

И въпреки това, много от круизните речни компании сега предлагат нови кораби, които са по-луксозно обзаведени, с по-висок клас и по-големи каюти за настаняване.

Акцентът на речните круизи е върху дестинациите и това, което ще видите на брега.  Бордните занимания отразяват това под формата на лекции от гостуващи и местни експерти.

И понеже все повече пасажери са в търсене на нови и вълнуващи дестинации, те изглежда се обръщат към света на речните круизи.

Речни круизи се извършват по целия свят. От река Яндзъ в Китай до Нил и Нигер в Африка. От Дунав, Рейн или Рона в Европа до Амазонка в Южна Америка, до Северноамериканските Мисисипи, Колумбия и Снейк, река Хъдсън и Големите Езера и земята на виното Калифорния.

Най-популярните компании за речни круизи са Croisi Europe, A-Rosa Cruises, AmaWaterways, Cruise West, European Waterways, French Country Waterways, Imperial River Cruises, Pandaw River Cruises, Uniworld, Victoria Cruises, и  Viking River Cruises.

От Авиата Травел ще ви предложат изключително разнообразие от речни круизи, на които не може да устоите. Опитайте и ще се влюбите в този тип пътуване.



  Последни новини
  Анкета