Вторник, 09 Апр 2024
        
Кораби Новини

Лионел Меси става лице на Icon of the Seas

   
Лионел Меси става лице на Icon of the Seas

Royal Caribbean International съобщи, че спортната икона и нападател на Inter Miami CF Лионел Меси става „лице“ на най-новия кораб Icon of the Seas. Най-титулуваният футболист в историята ще кръсти и ще приветства първия кораб на марката от клас Icon на официална церемония в Маями на 23 януари 2024 г. Ролята на Меси в събитието идва и след  новото партньорство между Royal Caribbean и футболен клуб Inter Miami CF.

 „Развълнуван съм и е чест за мен да се присъединя към семейството на Royal Caribbean, за да отпразнуваме идването на революционния Icon of the Seas“, каза Меси, който спечели рекордната осма награда „Златна топка“. Icon надминава всичко друго, което се предлага за семейни ваканции в момента, с невероятни и невиждани досега забавления“, допълни още футболната икона.

„Icon of the Seas е кулминацията на повече от 50 години предоставяне на незабравими ваканции и е готов да оправдае името си, когато промени индустрията за ваканции през януари 2024 г.“, каза Майкъл Бейли, президент и главен изпълнителен директор на Royal Caribbean International. Icon of the Seas ще направи първия си сезон в плаване по седемдневни западни и източни карибски маршрути от ПортМаями.



  Последни новини
  Анкета