Четвъртък, 18 Апр 2024
        
Дестинации Новини

Expedition Cruise Network пуска ново ръководство за туристически агенти

   
Expedition Cruise Network пуска ново ръководство за туристически агенти

Expedition Cruise Network пусна нов инструмент, за да помогне на туристическите агенти да разберат по-добре сектора на експедиционните круизи и успешно да продават маршрути през 2024 г., пише Cruise&Ferry.

Ръководството на ECN „Selling Expedition Cruising: Wave 2024“ включва преглед на дестинации, съвети за продажба и много други. От компанията се надяват с тази своя инициатива да дадат възможност на агентите да повишат продажбите си през 2024 г. и да се възползват от растежа, който секторът на експедиционните круизи регистрира както в потребителското търсене, така и възможнжстите, които предлага.

Снимка: Expedition Cruise Network 

„В доклада ни за 2023 г. отбелязахме, че агентите се нуждаят от повече подкрепа, за да разберат диференциацията между операторите на експедиционни круизи и нюансите на сектора, за да осигурят продажби за такъв продукт с висока стойност“, казва Аквиле Марозайте, главен изпълнителен директор на ECN. „Нашето ръководство „Продажба на експедиционни круизи“, което ще бъде актуализирано с пускането на повече сделки, има за цел да намали тази празнина в знанията чрез повишаване на уменията на туристическите агенти относно текущите оферти в сектора на експедиционните круизи, познания за дестинации, оператори и продукти за клиенти, независимо дали са ентусиасти на дивата природа, любители на историята или просто търсят бягство от ежедневието“, допълни Марозайте.

ECN е създадена през април 2023 г. и сега се състои от 20 членове, които работят за насърчаване на експедиционните круизи.

Теодора Петрова



  Последни новини
  Анкета