Сряда, 17 Апр 2024
        
Дестинации Кораби Морски круизи Оферти

Круизи около Британските острови за 2024

   
Круизи около Британските острови за 2024

Наистина няма по-удобен, стилен и в същото време неизискващ огромно състояние и безкрайно време начин да се обиколят и видят възможно най-много и интересни неща в Англия, Ирландия и Шотландия наведнъж. От Контитранс М представят на вашето внимание круизните маршрути на всички круизни компании, които ще се осъществят през 2024 година. Круизите са с продължителност между 9 и 14 дни и са оптимално разчетени за активни хора, които търсят не само ваканционния, но и екскурзионния елемент на пътуването. 

Цените варират според вида на круизния продукт, според запълняемостта на корабите за различните дати на отплаване и според продължителността на отделните круизи. Освен това, цените имат различна база. Някои включват само задължителните елементи на круиза (настаняване, хранене в един или няколко основни a-la-carte ресторанта и бюфет, пристанищни такси и развлечения на кораба), други включват различни екстри или има възможност за добавяне на такива, а трети до All Inclusive, като под „всичко включено“ в круизната индустрия вече се разбира наистина всичко, т.е. дори екстри като интернет, напитки, вечери в специализирани ресторанти и брегови екскурзии са включени в цените за някои круизни продукти.

Измежду круизите, включени в селекцията може да разгледате няколко много специални маршрута от луксозния круизен сегмент.

  • ULTRA ALL INCLUSIVE КРУИЗИ С REGENT SEVEN SEAS CRUISES

9-ДНЕВЕН КРУИЗ KINGDOMS OF THE NORTH от Антверпен до Белфаст, от 12.07.2024 до 21.07.2024

Освен, че е изключително нетрадиционен и интересен, този круиз е ULTRA ALL INCLUSIVE, т.е. в цените се включва всичко, дори селекция от чудесни брегови екскурзии по маршрута. И най-важното е, че в момента може да се възползвате от супер специалните цени за пътуване в луксозни апартаменти с веранди от различни категории. Описания на предлаганите по маршрута брегови екскурзии, както и детайлни ценови таблици ще намерите в страницата на Контитранс М с описание на круиза.

  • ЕКСПЕДИЦИОННИТЕ КРУИЗИ С КОРАБ SEABOURN VENTURE

14-ДНЕВЕН КРУИЗ LANDS OF THE CELTS 14.04.2024

14-ДНЕВЕН КРУИЗ SCOTLAND ISLES & GAELIC IRELAND 28.04.2024

14-ДНЕВЕН КРУИЗ LANDS OF THE CELTS 12.05.2024

Тези три круиза, предоставят рядката възможност да пътувате с най-луксозния експедиционен кораб в света - Seabourn Venture.  Проектиран и построен, с една основна идея - да осъществява круизи до отдалечени и труднодостъпни дестинации, по начин, напълно непознат до сега в круизната индустрия, корабът при това е съвсем нов, той беше пуснат в експлоатация през лятото на 2022 г. Очаква ви незабравимо и нямащо аналог, All Inclusive пътешествие, около Британските острови. Резервирайте възможно най-скоро, корабът е с капацитет 264 луксозни апартамента и на него могат да пътуват най-много 528 гости. Повече информация за Seabourn Venture може да намерите ТУК.

Важно е да знаете, че луксозните круизи на SEABOURN и REGENT SEVEN SEAS CRUISES не са подходящи за деца, тъй като не се предлагат развлечения за тази възрастова група. Круизите имат изключително опознавателен характер, а корабите предлагат несравними удобства и лукс, така че пътуването ви да бъде незабравимо. Ако желаете да пътувате с деца обаче, може да избирате измежду круизите на останалите компании от масовия и премиум сектора, като Norwegian Cruise Line, Holland America Line, Celebrity Cruises и Royal Caribbean.



  Последни новини
  Анкета