Четвъртък, 18 Апр 2024
        
Дестинации Морски круизи Оферти

Красотата на Адриатическото крайбрежие с MSC Armonia

   
Красотата на Адриатическото крайбрежие с MSC Armonia
  Google

Планирайте своята лятна почивка с невероятното предложение на Тара Турс с MSC Armonia из красивото Адриатическо крайбрежие с круиз „Перлите на Адриатика“. Пътешествието започва на 08.06.2024 г. за 9 дни на цени от 2799 лв.

Ще имате възможност да преоткриете изключителните Бари и Венеция в Италия, Дубровник в Хърватия, Котор и Пераст в Черна гора, остров Корфу и Закинтос в Гърция. С лодка до остров Локрум след екскурзията в Дубровник и други изненади са част от маршрута на MSC Armonia. Ако не сте посещавали тези дестинации – това за вас ще е началото на едно незабравимо пътуване, наситено с много красота и  история.

Програма:

Ден 1 - Директен полет с WizzAir. Трансфер до хотел. Възможност за посещенние на Алберобело. Нощувка в хотел.

Ден 2 - Бари. Качване на кораба. След закуска се отправяте на круизния терминал и ще се настаните на MSC Armonia. Отплаване в 13:00 северен курс, посока Венеция.

Ден 3 - Пристанище Маргера (Венеция), Италия 10:00-20:00

Кралицата на Адриатическо море и един от най-романтичните градове в света ви очакват. Ще направите кратка пешеходна екскурзия около площад Сан Марко и ще завършите на Канале Гранде. Имате възможност за екскурзия до остров Мурано с круизната компания.

Ден 4 - Ден за релакс на борда на вашия кораб MSC Armonia. MSC Armonia е круизен кораб от клас Lirica, притежаван и управляван от MSC Cruises. MSC Armonia може да побере 2065 пътници в 783 каюти и 760 членове на екипажа.

Ден 5 - Дубровник, Хърватска. Старият град (Пиле) е завършен през 13 век и остава практически непроменен до наши дни. Заобиколен от високи стени, той има само две порти, които отвеждат към главната улица – Страдун. Едно от най-големите удоволствия за многобройните посетители е да седнат на питие в някое малко кафене и да гледат как светът се  движи около тях, самите те зорко „наблюдавани“ от  градския патрон Свети Влас или Свети Влахо, както го наричат местните. В стария град се намира фонтанът Онофрио, построен през 1438 г. Вдясно е Францисканският манастир и една от най-старите работещи аптеки в Европа, отворена през 1391 г. След лежерната екскурзия из стария град, може да вземете лодка за освежаваща разходка около съседния остров Локрум и да се насладите на красивите гледки около крепостните стени на Дубровник.

Ден 6 - Котор, Черна гора. Екскурзията започва с пешеходна обиколка на стария град Котор, един от най-добре запазените средновековни градове в тази част на Адриатическо море. Асиметричната структура на тесните улици и площади, съчетана с много важни средновековни паметници, осигуряването на позицията на Котор като обект на световното наследство на ЮНЕСКО. Ще посетите Морския музей, преди да продължите към елегантния град Пераст, който е изградил богатството си върху морската търговия. Градът е най-значимият пример за барокова архитектура на черногорското крайбрежие и има множество примери за пищни дворци и къщи. Кратка разходка с лодка ще ви отведе до изкуствен остров в средата на красивия залив Бока, където ще посетите църквата Дева Мария на скалата. След това, обратно в Пераст, ще се насладите на пешеходна обиколка на града и посещение на църквата Св. Никола.

Ден 7 - Остров Корфу, Гърция. Още през XIX век остров Корфу става любимо място за отдих на европейската аристокрация. Островът ще очарова и вас с мекия си климат, пищна зеленина и красиви плажове. Ще отидете до Палеокастрица, където многобройните нюанси на синьото адриатическо море ще ви очароват завинаги. С лодка ще отидете до пещерите Синьото око и след това ще се върнете в стария град Корфу. Там ще се разходите из улички и площади с палми и до църквата Св. Спиридон и старата крепост.

Ден 8 - Остров Закинтос, Гърция. Квинтесенцията на гръцките острови-дом на спиращи дъха плажове, тюркоазени води и костенурки. В този ден ще обикаляте с лодка из Национален морски резерват Закинтос, ще видите редките костенурки Careta Careta и ще поплажувате на островчето, където те снасят яйцата си.

Ден 9 - Бари, Италия. След освобожддаване на кораба, ще имате цял свободен ден за разходка в Бари или възможност за организирана екскурзия. Трансфер до летище за директен полет Бари-София.

Цената включва:

  • Самолетни билети София-Бари-София с включен багаж
  • Круиз 7 нощувки на кораб MSC Armonia в избрания вид каюта на база пълен пансион
  • Фитнес център с най-съвременно оборудване
  • 1 нощувки със закуска в хотел 4*** в Бари - централна част
  • Всички трансфери по програмата
  • Медицинска застраховка Травълър от Евроинс с покритие  10 000 евро на човек
  • Водач-преводач от България

Повече подробности за офертата може да окриете тук.



  Последни новини
  Анкета