Понеделник, 22 Апр 2024
        
Дестинации Кораби Морски круизи Оферти

Круиз – Идилична Егея

   
Круиз – Идилична Егея

Сега е моментът да планирате вашата есенна ваканция. Любувайте се на зашеметяващи пейзажи и се потопете в очарованието на слънчевия круиз на борда на изключителния Celestyal Journey. 

Пред вас се разкрива възможност за прекрасно приключение с изключителни забележителности по маршрута, който ви предлагат от Еуфория Травел. Продължителността на круиза е 8 дни от 05-12.05.2024 г., или друг период, на цени от 1 799 лв. по маршрут Идилична Егея – Солун, Кушадасъ, Крит, Санторини, Миконос, Милос и Атина.

Столицата на Гърция – Атина, е кръстена на древногръцката богиня на войната и мъдростта. Името на този град е тясно свързано с имената на древните философи – Платон, Сократ и Аристотел, както и на майсторите на драмата – Софокъл, Есхил и Еврипид. Най-добрата панорамна гледка към Атина може да се види от върховете на хълмовете Филопапу и Ликабетос. Първият предлага прекрасна гледка към Акропола и архитектурния ансамбъл, състоящ се от Театъра на Дионис, Партенона и Ерехтейона. А от Ликабетос в ясен ден можете да видите Сароническия залив, пристанището на Пирея и дори близкия остров Егина.

Миконос е модерна и бохемска ваканционна дестинация в Гърция, където перфектни снежнобели къщи с цветни прозорци пробиват скалистите брегове. Тук кристално чистото море е като отражение на ярко синьото небе, а плажовете са уединени кътчета с искрящ златист пясък. Древни храмове и църкви, вятърни мелници и романтични криволичещи улички са разпръснати из целия курорт. Истински празничен и луксозен остров на постоянни купони и гръцка уютна атмосфера – желана от всеки пътник.

Тайнственият и омагьосващ Санторини е портал към една жива приказка. Тук от скалите израстват бели къщи от бяла ружа, чиито яркосини покриви хармонично се вписват в палитрата от морски пейзажи. Островът с право се счита за един от най-красивите не само в Гърция, но и в целия свят, защото външният му вид е наистина уникален.

Древният гръцки остров Милос привлича вниманието на различни туристи – тези, които просто обичат да се потопят в чистите морски води и да се отпуснат на снежнобял пясък, и любопитните – тези, които не са безразлични към древните паметници. На този необикновен остров ще откриете и двете – древни храмове, богати музейни колекции, луксозни плажове, причудливи скали.

Крит е един от най-популярните курорти в Европа и това не е изненадващо. Островът е уникален с това, че тук можете да си почивате както пожелаете. Курортът ще бъде подходящ както за тези, които жадуват за забавления, купони, нови запознанства, така и за тези, които обичат тишината и спокойствието.

Кушадасъ е най-старият курорт в Турция с живописен залив и пристанище, където спират круизните кораби. Тук е добре развита туристическата инфраструктура – много хотели, ресторанти, дискотеки, магазини и пазари, има и два аквапарка. Този курорт е известен и с високото си ниво на обслужване и разнообразие от развлечения. Докато сте в Кушадасъ, трябва да се възползвате от възможността да отидете на екскурзия до древния град Ефес.

Круизен кораб – Celestyal Journey

Най-новият кораб на компанията. С максимален капацитет от 1693 пасажера, 630 каюти, 8 бара и 7 ресторанта. Основна философия на компанията е „дестинация“: предлагат се посещения на 8 спиращи дъха дестинации основно в Гърция, които ще събудят сетивата ви за една истинска почивка, през която ще може да посетите живописни острови с пясъчни плажове. Ще може да усетите едно автентично изживяване и докосване до древната история и необятната култура на Гърция. На борда на корабите можете да опитате автентична гръцка кухня, да усетите топлото гостоприемство и да се насладите на тематичните вечерни програми.



  Последни новини
  Анкета