Сряда, 24 Апр 2024
        
Дестинации Кораби Оферти Речни круизи

Понесете се по вълните на класическата музика

   
Понесете се по вълните на класическата музика
  Google

Този тематичен круиз е създаден специално за почитатели на класическата музика и предлага внимателно подбрана музикална програма, както на борда, така и на брега. Отплаванията са на 28.06.2024 г., 19.09.2024 г. и 05.10.2024 г. и ще се осъществят с кораб MS Amadeus Queen.

Авиата Травел ви предлагат това несравнимо изживяване на цени от 1436 евро, в зависимост от избрания период. Маршрутът е 8-дневен речно приключение Кьолн-Рюдесхайм-Милтенберг-Вертхайм-Вюрцбург-Бамберг-Нюрнберг-Регенсбург-Пасау.

В цената са включени всички екскурзии и музикалните изпълнения, услугите на опитен круизен мениджър, гурме-хранене на база закуска, обяд, вечеря и среднощни закуски в елегантния Панорамен ресторант, неограничено количество червено и бяло вино от най-известните европейски винарски райони по време на вечеря на борда, чай и кафе, коктейл и вечеря за „добре дошли“ и гала-вечеря на капитана.

Специално забавление на борда, включващо лекции, кулинарни демонстрации, музикални изпълнения на борда и вечерна музика от Дуо Амадеус. Възползвайте се от това класическо изживяване и се потопете в една вселена на творчество и шедьоври, оставени в наследство от стотици композитори.

Корабът MS AMADEUS Brilliant

Този прекрасен 110 метров кораб е построен през 2011 година. MS AMADEUS Brilliant предлага на пасажерите си лукс и комфорт на високо ниво. Каютите са разположени на три дека и могат да приютят до 150 човека. Повечето каюти са с френски балкони, което ви позволява да се насладите на страхотните панорамни гледки. Кораб MS AMADEUS Brilliant има четири палуби- една открита палуба и 3 палуби с каюти и общи части. На борда има 65 стандартни каюти, 9 апартамента и 2 единични каюти.

 



  Последни новини
  Анкета